- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AGE-T
őstag
válasz
tomboy0013 #29 üzenetére
Szaladj venni okosórát! Ki tart vissza? Nem értem mivel trollkodok...
Mint írtam (ez valahogy elkerülte a figyelmed), van olyan okosóra, ami már szerintem is egész jó. Én ebben a topikban csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy egy divatmárkás okosóra csak lehúzás és ahogy előttem is írta a kolléga, sokszor értelmetlen is. De nem kell egyetértsünk, erre való a fórum, hogy megvitassuk dolgokat.
Magam is örülnék egy olyan készüléknek, ami külsőleg egy kiforrott, minimalista, belsőben egy komoly időtálló technológiával felvértezett IOS kompatibilis szerkezet. Ilyen jelenleg nincs!
Nem fogom töltögetni fél naponta, kevés a tárhely, bután néznek ki, és a külsőt tekintve általában igen sérülékenyek is. Frontier, vagy a Garmin fēnix már tetszik. De nézd meg az árát mennyibe fáj.
Az a bajom még ezekkel, hogy egy vagyon kifizetni őket, és mérget mernék venni rá, hogy pár év múlva azért megoldják az aksi problémát. Akkor pedig ezek ára a padlón fog kikötni.
Úgyhogy most inkább én arra használom az órákat, amire valók. Ékszernek. Ha pedig HR mérés kell veszek egy strappes Polart, ami legalább pontos is. Nem csak a parasztvakítós zöld fényes technológia. -
AGE-T
őstag
válasz
tomboy0013 #26 üzenetére
Nem feltétlenül AZ kell tetsszen, inkább csak az értékállóság a nem mindegy. Tőlem aztán azt veszel, amit akarsz. De valószínűleg egy minőségi órával menőbb lehetsz mint egy ilyen játékkal. Ezek akárhogy nézed ékszerek, divat termékek. Ha a megjelenésed fontos számodra, akkor nem egy divatmárka termékével fogsz megjelenni.
Ha meg okosóra kell, akkor ott a Garmin. Az legalább bírja a strapát. Nekem is tetszik mondjuk a Samsung Frontier, de még gyerekcipőben jár ez az okosóra dolog.
-
AGE-T
őstag
Én egy ilyenre hajtok, ezek a "játékórák" nemgyerebe.
-
AGE-T
őstag
És az mérvadó, hogy itthon mennyiért megy? Megrendelem a világ másik végéről, ha kell.
Ettől függetlenül látható, hogy a starthoz képest igen komoly értékcsökkenése van. Mindez kicsit több, mint 1 év alatt. És itt egy olyan gyártó órájáról beszélünk, aki még foglalkozik is a termékével.
-
AGE-T
őstag
Ha jól emlékszem induláskor olyan 400USD körül indult, most olyan 150 ért mennek használtan. Azóta elstartolt 2 gen. ugyanúgy 400USD magasságában.
Ezek a fenti órák valószínűleg feleannyi supportot nem fognak kapni, mint akár a Huawei vagy Samsung, Apple cuccai.
Aki kicsit ért ezekhez a holmikhoz, nem ezektől a gyártóktól fog órát venni. De ezt már kitárgyalták mások az előző ilyen pakk óránál. Okosórát a geekek vesznek, aki meg villogni akar, nem okosórát vesz, hanem egy Breitlinget, Rolexet, Omegát, IWC stb. -
AGE-T
őstag
Ezek azok az órák, amik majd aprón 10-20 ért sem mennek majd el egy-két év múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Movado, Hugo Boss, Tommy Hilfiger és és Diesel logó virít a Baselworld kapcsán bemutatkozott, újabb adag Android Wear 2.0-t futtató okosórán.
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest