- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossyy
tag
Látom, téged is megvett kilóra a reklámgépezet, meg a marketingduma. Olyan BT fülesem van, hogy egy vakteszten soha nem mondanád meg, hogy zsinóros vagy BT által közvetített zenét hallasz. MP3 fileoknál egy normális lejátszóra kötve senki nem tud különbséget tenni zsinóros és BT hangzás között, veszteségmentes forrásnál már talán. De az is 100-ból 3 ember egy szinte süketszobában. A mindennapi életben utcán, tömegközlekedésen, séta közben nem lehet hallani minőségromlást ha normális, márkás, minőségi nem akciósan 10e forintos, BT-t használ az ember. Tekerkesd csak tovább a vezetékeket és képzeld azt, hogy nem vagy botfülű :-)
-
Bossyy
tag
Szerintem ennek a termékkategóriának meg vannak számlálva a napjai. Hamarosan senki sem fog kábelekkel vesződni, fülbe illesztgetni, vezetékeket bogózni, mert előbb - utóbb mindet elsöprik a vezeték nélküliek. Én személy szerint egyetlen egy vezetékes fülesem tartottam meg és felüdülés, mennyivel kényelmesebb nála egy BT eszköz.
Ezen túl azt sajnálom, az ilyen fülbe helyezhető cuccoknál, hogy tényleg nem lehet sehol kipróbálni vásárlás előtt (higéniai okok miatt meg is értem), így az ember tulajdonképpen vakon (süketen) kénytelen beruházni egy ilyen cuccra.
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-LINK routerek
- Horgász topik
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Suzuki topik
- Milyen autót vegyek?
- Háztartási gépek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 3 db Samsung Galaxy S24 Ultra telefontok
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- A+ CHARGER Wireless 3-in-1 gyorstöltő
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest