- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
guriga1234
addikt
válasz
Hieronymus
üzenetére
Nem tudom, hogy mennyi tapasztalatod van vezetés terén, de hidd el, hogy az esetek túlnyomó részében látszik előre, ha lesz valami. Egyébként meg a kamera ugye csak az előttem lévő dolgokat veszi, és a csúcsforgalmat/dugót leszámítva nem sokáig van előttem bárki is. De engedtessék meg nekem, hogy úgy használjam a kamerámat, ahogy én akarom. Oké? Még soha nem maradt le egy lényeges mozzanat sem.
"Maximum annyi, hogy védetté teszed a már rögzített felvételt." - mit védjek rajta? Nem vagyok titkos ügynök! Felülíródni meg nem fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Építő/felújító topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gitáros topic
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest