- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Magisk
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Az enyhén reklámszígú cikk szerintem önmagában is vicces, nem értem miért nem tűnt fel senkinek, hogy kb 87-szer szerepel benne a hihetetlen szó, ha valaki megtalálta élete szerelmét, arról nem nyáladzik ennyit. A Teleshopban nem áradoznak ennyire, pedig nekik ez a munkájuk.
Mindössze erre akartam rámutatni az ominózus hozzászólással. Az a szomorú, hogy az utánam hozzászóltak nagy része komolyan vette, ergo szerintük elképzelhető ekkora lelkesedés egy számítógépes játék kiegészítője miatt...
Szerintem aki ennyire elvakult, az nem normális, ezért lepődtem meg azon, h komolyan vettek.
Azért tetten érhető az irónia, még ha kifinomult ízlésednek nem megfelelő szintű is az. A paródia lényege egyes jellegzetes vonások túlzott felnagyítása, és én pontosan ezt próbáltam tenni.További szép napot.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest