- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
dreamdancer
őstag
Ez jó üzletpolitika, de nem hivatalos képviselet, az sokkal többet jelent. Szép, hogy gariban cserélnek, de mi van, ha te ejted pofára a telót és kellene egy előlapcsere? Márkaszervíz, alkatrészellátás? Ha van is, nincs rá garancia, hogy a jövőben is lesz, gyakorlatilag egyetlen emberhez (a boltjához) vagy kötve, tőle függ minden.
Persze így is be lehet vállalni, csak tartózkodjunk az olyan szavaktól, mint a "hivatalos", "márkaszervíz", "képviselet" és hasonlók.
-
-
blade zte
őstag
Qualcomm MSM8274AB.
Most meg kérlekszépen nyisd meg eme nagyszerű oldalt, és csekkold le, tényleg az ámított s800-asad van-e benne s801 helyett:
[link]Szerintem ugyanolyan GPU frekivel aligha lehet lassabb a gyenge optimalizálású ritkán frissített 2.5ghz-n járó telóknál.
-
szoporiz
tag
Akkor my mistake
Nekem így is bőven szuper akár 800 akár 801 főleg amilyen kedvező áron hozzá lehet jutni annyiért meg ajándék.
Xiaomi mindíg is személyes kedvencem lesz.Más
Én tuti megvárom az mi4s-t vagy az mi5-öt mint készüléket.
És nagyon várom a miui V6-ot gondolom azzal fog nagyot szólni az mi4(és az mi3 is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest