- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoo84
csendes tag
Mikorra várható egy teszt?
-
Kékes525
félisten
Bekerült a lehetséges vásárlási listámba!
-
SzChriss95
csendes tag
Nekem ez a telefon még mindig nem tetszik, az Mi-3 sokkal szebb volt
-
dreamdancer
őstag
+Cyberpunk
Ezt a vitát már sokszor lefolytatták itt. Igen, minden megoldható, és nem, az emberek igen nagy többsége nem akar Kínában gariztatni, másfél hónapig teló nélkül lenni csere esetén, neten alkatrészt túrni, szakit keresni. Ezért mászkál mindenki Samsunggal, LG-vel stb. és nem a nyilván sokkal jobb ár-érték arányú Moto G-vel vagy Xiaomival. -
Lomha 8V
addikt
Jóféle. Tuti slágertermék lesz a kínai telefonok kedvelői között.
-
ad4m1337
aktív tag
Nem rossz készülék az tény, de őszintén kihasználja ki azt a procit és 3gb ramot?
Nekem a 2 éves S3 is még minden szoftveres igényemet kiszolgálja, játszani meg nem az igazi ekkora kijelzőn
-
roka.32
csendes tag
válasz
Janesz1981 #68 üzenetére
Azt olvastam 160k lesz a 64 gigás. Akartam is kérdezni a mi3 tulajoktól, hogy honnan/hogyan érdemes rendelni, mert nekem a xiaomishop cseregaranciája nem ér +40k-t. És akkor még mindig csak a 3G-s verzióról van szó.
Amúgy mi az a O+O? -
Janesz1981
tag
-
Joachim21
őstag
Snapdragon 805 nem kerül idén telefonba?
-
-
Neck
veterán
Állat, ahogy kinéz, erre már talán lecserélném az üveg hátlapú Mi2S-emet
-
Cyberpunk
félisten
válasz
dreamdancer #61 üzenetére
Ugyan úgy berendelhető az is az internet világában, kár e miatt aggódni, persze a gari bukó ilyenkor már ugye.
-
Kornel
veterán
válasz
dreamdancer #61 üzenetére
szerintem aki jártas benne tudja, hogy ha megbízható kínai webshopból rendelsz, akkor ha hibás, cserélik.
ha egyéb okból sérülés miatt alkatrészt vagy kijelzőt kell cserélni, akkor meg megrendeled ugyanúgy, és itthon berakja egy szaki, sokkal olcsóbban, mint egy hivatalos samsung szerviz pl.
volt egy galaxy gio-m, aminek gyakorlatilag elkopott a kijelzője(nem hirtelen fizikai behatás miatt, csak a rendeltetésszerű használat során), sose láttam még olyat azelőtt, bementem a hivatalos samsung szervizbe, 20k lett volna a csere, mondtam nekik, hogy a telefon a felét se éri, pápá
ja és szerintük ez ilyen, így normális! -
dreamdancer
őstag
Ez jó üzletpolitika, de nem hivatalos képviselet, az sokkal többet jelent. Szép, hogy gariban cserélnek, de mi van, ha te ejted pofára a telót és kellene egy előlapcsere? Márkaszervíz, alkatrészellátás? Ha van is, nincs rá garancia, hogy a jövőben is lesz, gyakorlatilag egyetlen emberhez (a boltjához) vagy kötve, tőle függ minden.
Persze így is be lehet vállalni, csak tartózkodjunk az olyan szavaktól, mint a "hivatalos", "márkaszervíz", "képviselet" és hasonlók.
-
válasz
dreamdancer #56 üzenetére
Érdekes
Én épp azt olvastam délelőtt, hogy a magyar Xiaomi shop kérdés nélkül cseréli a hibás készülékeket..
Ez számomra elég hivatalos
És nekem bőven elég.
-
Kornel
veterán
válasz
dreamdancer #56 üzenetére
már hogyne hagyná.
kína után most jön india, utába a többi.
az még kérdés, hogy ide mikor érnek.(#58) dreamdancer: szerinted, más szerint meg nem.
vajon milyen szellemi tulajdont sértenek a xiaomi termékei? -
BlackSoft
addikt
Erről szeretnék egy videótesztet
-
-
válasz
Luck Dragon #52 üzenetére
semmi kép
?
Nos ha képet szeretnél, akkor ősztől itthon is lesz hivatalosan
-
Nagyon sajnálom hogy náluk sehol nem tudom legalább kipróbálni. Mert egyre jobban tetszik a készülék
Talán egyszer be is nevezek rá, de amíg nem próbáltam, addig semmi kép.
-
babkukta
senior tag
válasz
tupacamaru #47 üzenetére
Nem is értem hogy lehetett volna 801 az Mi3, mivel a megjelenésekor az még nem is volt...
Egyébként teljesen korrekt a készülék. Hogy mire hasonlít meg mire nem, lesz.rom. Annyi telefon van már, h lehetetlen olyat csinálni, ami nem hasonlít egy előzőre. Pont ezért nem újítanak az olyan gyártók, mint pl Samsung, Sony, iPhone, mert nekik is van egy jellegzetes dizájnjuk, és minek másoljanak máséról. Így az igazi. Legalább a Xiaomi nem 1 mintára csinálja az összes készülékét, és ez nekem tetszik. Pl a Sonynál tudjuk, h fog kinézni a következő, tudjuk a Samsungnál, LG-nél, Applenél. 90%ban megegyezik az előző csúccsal. Itt legalább nem 1 sémára megy az egész -
válasz
tupacamaru #47 üzenetére
Tudtam, de nem sejtettem
-
válasz
toto2700reg #41 üzenetére
Én , amit felfedeztem benne iPhone vonalon az mindössze az oldal kerete, de attól még egy bitangul szép és jó telefon ez az Mi4
MÁS:
Számomra elegánsabb benyomást kelt , mint pl: az Mi3... Lehet év végén, mikor cserélem a szifont ő lesz a kiszemelt utód, bár egy 4.7" -es méretnek jobban örültem volna.
Remélem azért képkészítés terén sem fog csalódást okozni! -
válasz
enginev3.0 #43 üzenetére
Én ezt a mi hasonlít mire dolgot már rég nem ekézem... Nem annyira foglalkoztat.. Hasonlíthat. ez majd úgy is élőben derül ki, képekről nem alkotok véleményt...
P6/P7-re is ezt mondta mindenki ,aztán kézben teljes más volt..
-
válasz
toto2700reg #41 üzenetére
De, persze,...
-
toto2700reg
aktív tag
Eléggé hajaz ez egy IPhone-ra, nem?
-
atike
nagyúr
....na erről szívesen olvasnék egy átfogó tesztet!
-
Cyberpunk
félisten
Ez meg kiköpött szifon. Lumia után most az iPhone van terítéken. Kicsit szabadjára engedhetnék a fantáziájukat jobban. Belsőre amúgy tetszetős. A bambuszos hátlapos verzió viszont tetszik. Az 5" az viszont pozitívum, nem mentek nagyon el méretben, legalább is még.
-
Nekem is tetszik, hiába az Iphone érzés, azt is jó fogni élőben.
-
Viper26
nagyúr
Ejjderonda ájfón klónnak néz ki...kár érte.
-
Kornel
veterán
válasz
Viktor0610 #33 üzenetére
dehogynem, az iphone 6-ra
csak ezt hamarabb adták ki -
oszi666
őstag
Ez a telefon gyonyoru, majdnem olyan szep mint a huawei p6.
-
válasz
retekvetek #11 üzenetére
Szerintem rohadtul NEM hasonlít az iPhone-éra a kinézet, de mindegy...
Biztosan elfogult vagyok Xiaomi Hongmi tulajként...
-
s4tch
veterán
válasz
tupacamaru #17 üzenetére
Szerintem egy betűt írtak el: a MI4 fémvázas.
Annyiban mindenképp előrelépés a MI3-hoz képest, hogy van benne +1GB RAM (bár a 2GB is bőven elég), illetve a házat kisebbre vették azonos kijelzőméret mellett. Visszafogott evolúció, és nincs is ezzel semmi gond - az átlag júzert úgysem érdekli, hogy épp milyen processzor szívja le az akksit.
-
-
oszi666
őstag
Pff csak snapi 801... Retek csiga proci, kell a francnak (ironia off)
-
vince
őstag
Várom a következő hírt arról, hogy 1,8 ns alatt eladtak 6×10²³ készüléket
-
blade zte
őstag
Qualcomm MSM8274AB.
Most meg kérlekszépen nyisd meg eme nagyszerű oldalt, és csekkold le, tényleg az ámított s800-asad van-e benne s801 helyett:
[link]Szerintem ugyanolyan GPU frekivel aligha lehet lassabb a gyenge optimalizálású ritkán frissített 2.5ghz-n járó telóknál.
-
kengyel
nagyúr
Iszonyatosan jól néz ki
Bár nálunk is lehetne kapni
-
szoporiz
tag
Akkor my mistake
Nekem így is bőven szuper akár 800 akár 801 főleg amilyen kedvező áron hozzá lehet jutni annyiért meg ajándék.
Xiaomi mindíg is személyes kedvencem lesz.Más
Én tuti megvárom az mi4s-t vagy az mi5-öt mint készüléket.
És nagyon várom a miui V6-ot gondolom azzal fog nagyot szólni az mi4(és az mi3 is)
-
-
válasz
tupacamaru #17 üzenetére
Akkor?
Tessék, a Mi3 hivatalos fórumában felmerült. Feltehetőleg bug miatt írja ki
Mivel CPU családot ismer fel, és a Snap800/801 egy családba tartozik, ezért írja annak.
Az órajel elég árulkodó, hogy Snap800-ról legyen szó. de ez már off.
-
tupacamaru
veterán
válasz
dilajoska1 #19 üzenetére
Inkább: CDMA2000 (8674AB), 4G LTE (8974AB), the hardware performance of these 3 versions works totally the same, the only thing is that they are individually named after different supported network type.
-
halkow
őstag
Engem most valahogy nem győzött meg mint anno a mi3 nem tudom miért talán kicsit többet vártam
-
batai15
félisten
Maradnának a mi2 forma melett,de ez a tégla forma nagyon nem begyere.
-
tupacamaru
veterán
A fémház az inkább csak fém keret nem?
Duliee Szerintem nem fix, de mindegy.
-
Pedig az Snap800-as, ez fix
Mindenhol, szóval biztos nem 801. Én elhiszem a screenshot nélkül is, de ezek a programok nem mindig valós értéket írnak.
-
mazsi1911
aktív tag
Aki erre is azt mondja, hogy nem egy "jó" iPhone klon, annak tenyleg ki kellene utni a fogát.
-
Elég csúnya lett volna egy MTK-t tenni a nemzetközi csúcsok között... Gondolhatod, hogy nem eladás-növelő hatása lett volna...
Mivel mindenki tolja ezerrel a csúcs Snap-okat, így a geek és nem-geek közegben is ezek égtek be a csúcstelefonok kapcsán.
Az meg hogy várni az S805-re.. Szerintem értelmetlen teljesítménynövelés... FullHD mellé erőforráspazarlás lenne...
S805-re a QHD-s telefonoknak van szüksége
@retekvetek: Jah, csak nem ennyire testreszabhatóak....
-
szoporiz
tag
válasz
enginev3.0 #6 üzenetére
Mire ideér mindennel együtt olyan 100-110ezer lesz a 16gb-os
(Ha végre lesz is elérhető aug vége szeptember eleje) -
A Mi3-as nem Snap801-es.
Kétféle kiadás létezik belőle, az egyik Nvidia Tegra, a másik pedig Snap800
-
lazlogogola
tag
KELL!!!!
-
enginev3.0
félisten
Na egy ilyet lehet megnézek majd, csak legyen Ha-n jó áron
-
szoporiz
tag
Szerintem kissé elsiették a dolgot ezzel az mi4-gyel.Van egy-két hiányérzetem vele kapcsolatban.
Az mi3-am is snapi 801 igaz csak 2.27es és 2gb ram van benne. A többi nagyjából ugyanaz,az lte modem nekem nem hiányzik(Meg mire ideér az a típus).Nabumm. A kinézete tetszés kérdése.
Egy microsd slot eltért volna bele. -
-
Goose-T
veterán
-
Ádám16
addikt
Az ára lemaradt.
-
törölt tag
Volt megvásárolható, egészen fél percen át.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- Nyaralás topik
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Eredeti játékok OFF topik
- Hálózati / IP kamera
- Társasjáték topic
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest