- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcat
őstag
Ahogyan ma is megfigyelhető. Ha egy überbrutál csúcskonfigot összeraksz CF/SLI alapokon akkor nem nagyon van semmi sem amire komoly hatása lenne. Maximum azt láthatod hogy a FRAPS 100,200 vagy 300+ FPS-t ír ki, mert érzésre itt már nincs sok különbség. Aza z igazság hogy e-penis növelésre jók ezekhez maximum a mai konzolportok minősége miatt amiket eleve döntően 60 FPS-re tenyésztettek ki az alkotóik.
Persze tudom, a "HC gémerek" jobban osztogatják a fejeseket ha magasabb az FPS értéke. Játszani már 100 FPS is bőségesen elegendő, ahogy az volt anno az én időmben is a Quake1-2-3 multi idején is amikor is az volt a menő ha legalább 300-at ír a számláló. -
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Most mit tudnak tenni, ha megterhelő a játék? Ennyit tud egy lassan 5 éves rendszer. A BF3 DX11-es kártyától lesz játszható, de nem a kártya nyers sebessége miatt, hanem azért mert lehetővé válik a tile-based deferred acceleration alkalmazása. Ez a kulcs a sebességhez. DX10/10.1 alatt ez nincs, illetve nem is megvalósítható, mert nincs local data share erről meg nem tehetnek a gyártók, nem volt követelmény a DX10/10.1-ben. Az AMD alkalmazott global data share-t, de ez csak egy 64 kB-os cache a teljes lapkára. Ennél sokkal nagyobb tárterület kell. A szabvány szerint 32 kB streaming multiprocesszoronként. Ha ez nincs meg, akkor mehet a GPU a lassú VRAM-ba írni, és olvasni.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Fingom nincs. Biztos van support. Mondjuk azt kétségesnek érzem, hogy javítani is fogják. Kb. le fogják szarni. Én a HD 2600 Proból tudok kiindulni. Ott 800x600 és full low volt. Amikor nem történt semmi a képen, akkor megvolt a 15 fps. Izmosabb jelenetnél kaptunk 5-10-et. A HD 2900XT erősebb, de nem annyival, hogy fusson. A HD 3000-ek a gather 4 miatt gyorsak, mert ebből nyernek szoftveresen +30-40%-ot. Ez a HD 2000-eknél nem létezik, így ott épp hogy eldöcögne a játék.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Valószínű, hogy a leskálázórendszer nem működik jól. A HD 2900-at valamiért DX10.1-nek teszi, de ilyenkor nyilván kap egy DXGI_ERROR_UNSUPPORTED formátumú üzenetet, mert a DXGI verzió nem 10.1, hanem 10.0, ami ugye nem egyezik. Ezért írja, hogy kell a 10.1, mert azt ellenőrzi. Az EA-nak kell írni, hogy változtassanak, és kioszthassa a rendszer a 10.0-s kódot neki. Ez tipikusan tesztelési hiba. Valszeg senki sem nézte meg HD 2900-zal, hogy betölti-e a rendszer a DX10-es kódot.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Mert akkortájt kapott a program egy frissítést, és újra előre kellett fordítani a shadereket. Nyilván az AMD is választhatta volna azt, hogy szarik rá, és lassan tölt, de próbáltak valamit tenni ellene. Végül a DICE adott már erre javítást, persze jóval később, mint kellett volna. Azóta nincsenek előre fordított shaderek.
Nem tudom, hogy mennyire különbözik a driver, de a hétvégén dolgoztam egy 2600 Pro kártyás gépen. Azon minden telepített EA játék ment. A BF3-at pakoltam fel először. Nem ment gyorsan, mindent lowra kellett rakni, de ment hiba nélkül. Szomszéd is áthozta az új NFS-t. Az is elindult bár akadozott. A tulaj Origin profiljából pakolgattam még rá játékokat. Az új MoH például meglepően jól futott, mondjuk nem maxon, sőt inkább low felé közelítve. A 12.1a Preview drivert raktam fel. Lehet, hogy az ominózus gépnek nem ártana egy full reinstall, mert nem hiszem, hogy az AMD ennyire kipécézte magának a HD 2900-at, hogy most azt szívatják, de a 2600-at nem.
Az igaz, hogy a kártya nem mai csirke, így alig futnak az új játékok rajta, de elindulnak. Valakinek csak erre van pénze. Használtan megért 3k-t. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Ha nem volt driver, akkor a tesztekben miért volt jó a HD 6850? Mi már az első kiadás előtti driverrel markot futtattunk.
A BC2 hibáját már sokszor kitárgyaltuk. Rossz volt a rendszer shaderfordítása DX10 alatt. Ugyanúgy érintette az NV-t és az AMD-t is. Az NV szart a fordítási időre, míg az AMD előre fordította a shadereket minden driverben. Na most ha jött egy patch, akkor ez probléma volt. Azóta már megvan oldva, mert a DICE kijavította, így gyors a shaderek fordítása a betöltésnél. Nem kell többet trükközni.Mindegyik új játék elindul minden megfelelő VGA-n. Attól függ, hogy teljesítik-e a DX-re vonatkozó követelményeket. Annyi változott, hogy a HD 3800-ak teljesítménye magasabb lett, mint 8800-aké, de ez várható volt, mert erősebb lett azóta a GS terhelés, illetve minden DX11-es program képes a DX10.1-et hasznosítani. A HD 2900 marad 8800 szinten.
-
-
-
BaLee
addikt
Jó, de a tavalyi meg már az az előtti modellek is beérték 150, nagyon max 200W-al 50" méretben. Azért is írtam pont ezt mert olyan nagyon szeretnek példálózni a plazma fogyasztásával, hogy most más épp nem jutott más eszembe viszonyításként.
Ja és ezek a videókártyák is modern darabok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest