- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaiku
senior tag
válasz
Runner_fxr #250 üzenetére
Amikor a Geforce 2 GT megjelent az is 160-180k volt!!!
-
Kaiku
senior tag
Szia
Az lehet, hogy Te nem hiszed, de akkor is így van. Idézet és link. A cimborámnak is pont ez a baja vele.
És a 2 játék ami nem indult el:
NFS: The Run és
Battlefield3
Egyszerűen közölte mind a 2 játék pontosan ugyanolyan szöveges üzenetbe, hogy az én VGA kártyám csak a DX10-et tudja ide, pedig DX10.1 kellene, bezzeg az Nvidia oldaláról a gyengébb 8800GT is támogatott ráadásul az is „csak” DX10-et tud, meg úgy alapból az egész 8-as 9-es és GTX200-as széria csak DX10.0-t tud, mégis vígan megy rajtuk a játék! Aztán ugye az is tény, hogy mindegyik játékot a Frostible nevű motor hajtja, tehát nem véletlen a két teljesen egyforma hibaüzenet!
-
Kaiku
senior tag
Ezzel nem tudok egyetérteni. Nekem anno, pont az ilyen húzásoktól lett tele a hócipőm. Pl a 6870-eshez 2 hónapig nem volt rendes driver, még a gyárilag a kártyához csomagold 3DMark sem futott le rendesen, csak miután kijött a februári vagy márciusi driver. Majd májusig mélyrepülés a nyár kész szívás. A 4870 CF-el ugyan ez volt. BC2 alatt kijavítottak valamit majd 2-3 hónappal később megint előjött a gond. Itt pl a lassú betöltésre is gondolok. A HD2900XT-hez megint hónapokig nem volt driver ami kihajtotta volna rendesen. Én örülök, ha mindenki 7970-et akar venni mivel az nV kényszer helyzetbe lesz! Mondjuk nem tudom, hogy mit fog szólni a sok büszke 7970 tulaj amikor ősszel a Win8 megjelenésekor majd azzal a dumával fog kábítani az AMD, hogy igazándiból a 8xxx széria fogja azt tudni amit a 7xxx szériával hirdettek. Túl sokszor eljátszotta ezt már az AMD. Tesszaláció, DX10/10.1 stb. A csodálatos R600-as hú de fog aprítani. Egy új játék sem indul el AMD DX10-es kártyán. nV-n igen.
Sajnos az AMD kártyáknál mindig a driver az üröm. A hardveresek hiába dolgoznak nagyon jól!!! -
Kaiku
senior tag
Jó de azt ne felejtsd el, hogy "normális" driver még csak most fog jönni a 7970-hez. Az ATi/AMD-t ismerve lehet, hogy 3 hónapba is beletelik, de azért fog az még sokat gyorsulni! Én sem értem, hogy miért képtelen az AMD a kártya kiadásakor egy "jó" driverrel kijönni. Ugyan ez volt a 9700pro idejében is. Két hónap kellett amire kezdte maga alá gyűrni a többi kártyát.
-
Kaiku
senior tag
A jelenlegi driverrel nem fogja, be! Az összes 1 GPU-sat viszont veri.
-
Kaiku
senior tag
válasz
northmahri #137 üzenetére
Milyen kiadású a GTX570-ed?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Napelem
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest