Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Artur_Dent
csendes tag
Hello!
Dicséretes az ötlet.
Én az alábbihoz szólnék hozzá:
"Nem sűrűn lát az ember passzív gépet, ebben azonban már csak a vinyók hangját hallani. Azon is gondolkodik tomolino169 hogy mi lenne a megoldás de már így is szinte hangtalan"- a notebook HDD nem (szerintem) jó megoldás, mert lassabb a 3,5-ös társainál, nem beszélve arról, hogy akkor kellene venni egy v. két újat
- az SSD lenne a legjobb, de még drága (szerintem).Amit én csináltam (a passzív vízhűtés mellé) az az, hogy a HDD-t körbevettem 1cm vastag alumíniumlemezzel, csak a csatlakozásánál van egy kis hely, hogy a kábelek be tudjanak menni. Lemezhez szerintem hozzájutsz
, méretre le tudod vágni, összefogatásra (tapasztalat) tudom ajánlani (ha precíz vagy) akkor a menetfúrásos-összecsavarásos módszert, de ha nem szeretnél annyit vesződni, akkor a kétoldalas ragasztót (szintén tapasztalat, nekem is 2 HDD-m van, egyik "tokja" csavaros, a másik ragasztós megoldással van összerakva) ajánlanám.
A tokba rakás után nem fogod hallani a vinyó alaphangját, csak azt, ha a vinyó dolgozik, de nyilván sokkal halkabb.
Feleségem csinálta régebben rendszeresen, hogy leült a géphez és "bekapcsolta" - tehát nyilván kikapcsolta, mert semmit nem hallott!!!A melegedés sem gond, mert a "tok"-nak nyilván szorosnak kell lenni, hogy a HDD hozzáérjen és le tudja adni a hőt, ezért (tapasztalat, mérem több éve) a melegebb HDD hőmérséklete nyáron, a legnagyobb hőségben is csak 40 fok volt (azért ilyen magas, mert felette a ODD, alatta gy mobilrack keret, így nem nagyon éramlik ugye a levegő). A másik, amelyik a gép aljában áll kis gumilábakon, annak a max hőfoka 33 fok volt.
Így hirtelen ennyi, remélem tudtam adni valamilyen ötletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garmin topik
- Filmgyűjtés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
, méretre le tudod vágni, összefogatásra (tapasztalat) tudom ajánlani (ha precíz vagy) akkor a menetfúrásos-összecsavarásos módszert, de ha nem szeretnél annyit vesződni, akkor a kétoldalas ragasztót (szintén tapasztalat, nekem is 2 HDD-m van, egyik "tokja" csavaros, a másik ragasztós megoldással van összerakva) ajánlanám.