- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Netfone
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
OHOgameplay
csendes tag
Az nem lesz jó! Ha egy a gyártó, akkor olyan gpu-t tegyél bele, aminek a drivere ugyan az, mint a 670-é. Vagyis legalább 400-as széria kell, és ebben az esetben a régebbi gpu driverét kell feltenni. Pl: beteszel a 670 mellé egy gts 450-et, akkor erre keress rá, és telepítsd fel, mivel támogatja a gts 450 druvere a gtx 670-et. De régebbi kártyával nem fog menni, ezért nem detektálta a windows. Ha csak a "nagy" gpu drivere van fent, akkor hozzá tudsz rendelni programokat, de rengeteg nem fog működni.
-
OHOgameplay
csendes tag
Akkor működött az átkapcsolás? Van esetleg egy másik gtx/gt kártyád, amit be tudnál dobni a 670 mellé? És utana a gyengébb gpu-ba (nem integrált) csatlakoztatni a monitort, majd kipróbalni, hogy az erősebb kartyara rá tudod-e rakni a programot? Pl ha mellé raksz egy gt 610-et, akkor abba a monitort, és megnézni, hogy programot hozzá tudsz-e rendelni a 670-hez.
Csak azért, mert nekem haswell-lel nem működött (nvs 510 monitorhoz, m40 játékra) -
OHOgameplay
csendes tag
Haswell esetében nem tudom. Nekem is m40-em van, de xeon e-5 2680v3 cpu-val. Ott nincs igpu, ezért egy nvs 510-et használtam. Win 10 alatt nekem is csak az nvs jelent meg, tesla sehol. Registry edit-et nem próbáltam.
Nekem most win 11 fut, ott ki tudsz választani specifikus gpu-t is.
Esetleges tovabbi tippek:
Bios-ban tiltsd le az igpu-t.
Biztosan a 670-be van a monitorod dugva?
Nvidia control panelben be tudod állítani, hogy a 670-ről fussanak az appok. -
-
Win10 nem tudja eldönteni melyik kártya az erősebb. Teslánál is ez a probléma, de ugyan az a megoldása:
Elméletben működnie kellene:regedit-be
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ ControlSet001 \ Control \ Class {4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}
Itt látod felsorolva a videókártyákat (vagy maradvány drivereket) 0000-0001-0002...stb
Keresd meg a GTX670-est és adj hozzá egy duplaszó(32bit) értéket EnableMsHybrid néven 1-es értékkel
Aztán az Intelest szintén EnableMsHybrid de 2-es értékkel. Elvileg az inteles lesz az energiatakarékos így és a gtx pedig a nagy teljesítményű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Medence topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest