- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
KVic
csendes tag
válasz
Kalacskepu #1576 üzenetére
Kösz a tippet! Majd megpróbálom, bár mozgatva, kihúzva-bedugva nem reagált semmit. Tegnap viszont kiderült, hogy nem működött a driver: eszközkezelőben felkiáltójeles volt a kártya + AMD szoftver nem futott, hiába is indítottam. Tegnap volt kép, csak 3D gyorsítás nem. Újratelepítettem a drivert, és azóta úgy tűnik, működik. Ez a felkiáltójeles állapot vagy a fekete képernyő következménye lehet, vagy hogy akkor reseteltem, nem tudtam mást tenni...
-
KVic
csendes tag
válasz
Steve_Brown #1574 üzenetére
Nem, Displayport -> mini displayport kábel
Volt egy rx580-am, nálam sose csinált ilyet, akinek eladtam, nála meg produkált ilyet. Ott az jött ki, hogy 2 helyett ha 4 memória modult használt, akkor volt néha no signal. Szerintem ettől nem kéne függjön, max. driver probléma, viszont nem tudom valami alkatrész "fáradás" okozhat-e ilyet. -
KVic
csendes tag
Olyannal találkozott valaki, hogy egyszercsak elment a képe? Gép megy, épp böngésztem vele Firefoxszal és fekete képernyő. Nem fagyott le és nem indult újra, csak elment a kép. Reset után volt kép megint. Korábban egy Ryzen 5600G-vel járattam, most egy Ryzen 1200 mellett megy, alaplap, memória ugyanaz.
-
KVic
csendes tag
Szerintem nem vészes, mondjuk nekem sok venti megy egyszerre a gépben, azok mellett fel se tűnt...
-
KVic
csendes tag
Nekem fix 12V-ra van kötve. Nincs MI8-hoz ventilátor kábelem, ha alaplapra kötöm és beállítom PWM mode-ba (DC mode helyett), és megadom a legkisebb 1/100 értéket, akkor 760-765 közötti RPM-et mutat az alaplapi BIOS hardware monitora (MSI X470 Gaming Pro).
-
KVic
csendes tag
Nem tudom próbálta-e már valaki, de én egy Chieftec AF-0925 PWM 92mm venti mellett döntöttem.
Adatlapja szerint statikus nyomásban az Arctic tripláját tudja, 3.5-4.3 mm/H2O-t (Arctic F9: 1.35). Nem mondanám hangosnak, inkább "mély" hangja van, mondjuk az Arcticnál biztosan hangosabb. Ára 1700-1800Ft körül van itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest