- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PinguPingvin #1736 üzenetére
Kimondottan szép szerkezet!
Grat! -
PinguPingvin
csendes tag
Váltás 2,5 év szolgálat után
ha valakit érdekel még ittIrányár 35 ezer
-
válasz
Steve_Brown #1734 üzenetére
Vega64 alulfeszelve hozza ugyan azt a szintet. RX580-as sem rossz ha van 20eft körül bár az ezeknél régebbi széria.
Mindegyik lehetett bányász sajnos.
A referencia vega56/64 hangos de sok baj nincs vele. 56 vs 64 nincs sok jelentősége pár % van csak a kettő között, nyilván azonos áron a 64-est vedd. Annyira kell figyelni hogy samsung ramos legyen mert a hynix ramos antituning.
https://logout.hu/bejegyzes/amd_vega56_a_budget_kiraly.html
Rebar-t is támogat az adhat pár %-ot pluszban, illetve van még valami smart memory támogatás ami a rendszermemóriából vág le, az nálam lassított de igazából sok értelme nincs, 8Gb vram pont jó ennek a kártyának.
Szóval ha van 30 vagy kicsivel 30 felett akkor ajánlott, RX5700xt meg 40 alatt venném, GTX1070 is szinén 40eft alatt venném max. GTX1080 talán az ami megérhet 40eft-ot.
RX480/580 és 1060 meg 20eft-os kategória szerintem. Alkudni tudsz mert legtöbben örülnek ha megszabadulnak tőlük. -
Steve_Brown
senior tag
válasz
MasterDeeJay #1733 üzenetére
Vega64-ekkel szemeztem, az már előrelépés is lenne talán. Barátnőm gépébe vettem tavaly ősszel egy 5700XT-t. De ahogy nézem sokat romlott a felhozatal, drágult illetve több az ismeretlen előéletű kártya.
A nagyobb probléma, hogy nem találok olyat ami első tulajos lenne és általam preferált gyártótól származna.
-
válasz
Steve_Brown #1732 üzenetére
Nem csak a kimenet döglött be?
Most ami szerintem jó áron van az a vega széria ha ki tudod fogni 30eft körül. Rendesen beállítva GTX1080 szint. Erősen moddolva ez feletti RTX2070/RTX3060 de azt hűteni kell rendesen. -
Steve_Brown
senior tag
Hát nálam végleg megpurcant drága barátunk. Pedig most épp nem terveztem kártyát venni.
-
kenand
veterán
válasz
MasterDeeJay #1730 üzenetére
Nem minden DP-HDMI működik jól. Valahol nagy felbontáson nincs, kép, van ami villog.
és sajna 100Hz-ne lőttek átalakítóval -
válasz
Steve_Brown #1728 üzenetére
Az más. Gariztasd ha tudod.
-
Szila|H|
tag
válasz
Steve_Brown #1726 üzenetére
Az enyém megpukkant, igaz nem volt egy ezresnél drágább, gondoltam ennyit bírt csak.
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
MasterDeeJay #1727 üzenetére
Mivel 2560x1080- hoz kellett ezért ez a 10k feletti kategoria volt a pcx-nél.
-
válasz
Steve_Brown #1726 üzenetére
Valami nem szabvány dp-t használ azaz volt vele valami. Kinyírni nem kellene neki, viszont a dp-hdmi adapterek azok nem tartoznak éppen drága kategóriába. Legalábbis nekem az 500ft-os is működik rendesen, persze lehet űbergagyi és könnyen kinyíródik.
-
Steve_Brown
senior tag
Az lehetséges, hogy a bestia kinyírta a méregdrága DP->HDMI átalakítót?
-
kenand
veterán
MI8-on diplayport-to hdmi átalakítóval meg lehet oldani 100Hz-s monitorrt valamint Freesyncet?
Mostani PP-HDMI átallakítómal azt írja nincs freesync -
Steve_Brown
senior tag
Jó biznisz volt ez a cucc, lassan 2 éve megvan és hibátlanul működik.
-
eboostr
aktív tag
válasz
PinguPingvin #1722 üzenetére
Hmmm
Esetleg discordon érdemes megkérdezni, van saját topikja myconst fórumán. -
PinguPingvin
csendes tag
Egy hete még jött új készlet
-
Smithy87
senior tag
Hello a wstore.sk bezárt vagy költözött?
-
endru14
csendes tag
Sziasztok!
Maradt 3db lézervágott, élhajlított
mi8-ra gyártott házam.
2db 15mm-es 92-es ventit fogad,
kihajtogatott bordára méretezve.
Egyedül az IO hátlapon kell egy picit reszelni
hozzá, és szépen passzol.
Felülete sima alu, festeni, foliázni,
bármit lehet.Ha valakit érdekel, 3000ft/db+posta áron
oda tudom adni. Nekem is ennyiben volt. -
Steve_Brown
senior tag
Wao széép
-
PinguPingvin
csendes tag
válasz
Steve_Brown #1713 üzenetére
Nálunk is megy még a vízhűtéssel
-
kenand
veterán
válasz
Nem, mi is használjuk fiam mindkét gépében (itthon és BP-en is) Mi8 üzemel Nano fw-vel.
-
válasz
Nálam még mindig a kókányolt S9300
x2megy -
Terek
tag
válasz
Nálam is üzemel napi szinten
Sőt még CW sincs
-
Steve_Brown
senior tag
Lassan én vagyok az egyetlen aki még mindig használja a kártyát napi szinten?
-
ityam
őstag
válasz
snake1977 #1702 üzenetére
Végül csak rászántam magam egy RX 6600 ra. Ahogy észreveszem nem túlzás az i7 4770 mellé. Szépen gyorsultam a játékok, amennyit kb elvártam azt hozza.
BF5 highon azért már nekem már lassúnak érződött High beállításokon. Rx 6600 jónak tűnik már. Most már lesz lehetőségem FSR el is játszadozni ha valamihez ez kevés alapból.
Driverek is valszeg egy ideig lesznek erre. Az is szimpi -
Terek
tag
Hello.
Időközben megoldódott az MI8+Asrock Z97 anomália.Az volt a probléma,hogy 1.4-es DP monitort kötöttem a kártyára amin csak DP 1.2 van és ezért nem adott képet
Nagynehezen csak rájöttem -
snake1977
őstag
válasz
PinguPingvin #1706 üzenetére
Értem én, de a víz is plusz kiadás, és a Mi25-öt ha később lecserélné csak nyomott áron tudná eladni, értékállóbb egy normál vga szerintem. Persze ha valaki kifejezetten ilyet keres az megveszi. Viszont amennyiért az aprón van, erősen elgondkodtató hogy megéri e.
-
PinguPingvin
csendes tag
válasz
snake1977 #1702 üzenetére
A MI8-amon fél éve van egy sima Asetek felfogatós intel 1x120 mm vízhűtés. HBM és a GPU is hűvős, csak a vrm-nak kell egy ventilátor.
Ugyanez működne szerintem a Mi25-ösön is, mivel a chip felülete változatlan a furykhez képest. Nem olyan macerás a léghűtéses megoldásokkal szemben -
snake1977
őstag
Vannak fent 70-be 2060-asok, a hűtésre érdemes odafigyelni érdemes egy picit jobbat választani belőle, nálam 70 fok alatt van a Gainward phoenix gs egyedül a path of exile amiben eléri a 70 fokot. Szerencsém volt mert ismerőstől vettem aki hétvégenként játszott csak vele. A Mi8-at 28-ba raktam fel, és pár óra alatt el is vitték ennyibe.
75 körül ki lehet fogni RX5700-at, amivel szerintem jobban járnál, szinte mindenhol kicsit erősebb a 2060-tól és csak 8gb a vram. Persze a 2060 super lenne a legjobb, de bármelyik esetén lenne tartalék még a vga-ba ha upgradeled egyszer a gépet. -
snake1977
őstag
Egyiket sem venném, picit több keretet engednék ha ki tudom szorítani és 2060 supert vagy (nem referencia hűtős) RX5700 esetleg 5700XT vagy RX6600-at (bár ez még drágább) vásárolnék, ezekkel hosszú időre le lenne a gond 8gb vram többé kevésbé elegendő még ehhez a felbontáshoz pár évig és érezhetően gyorsabb is lenne mint a Mi8. Sokáig szemeztem költséghatékonyság miatt a Vega64-el, de zabálja az áramot (295W tdp) és rendesen melegszik, a nem referencia hűtővel szerelteket ki lehet fogni most már épkézláb áron, de csak régebbi konstrukció mint az rx5000-es széria és 70/115W-al kevesebb a fogyasztása mint a vegának.
Egy sima 2060/6gb-ra váltottam Mi8-ról (az igényeimhez elegendő wqhd-ba), és nem bántam meg, hűvös csendes és szerencsémre jól működik a g-sync a freesynces monitorommal. -
-
-
ityam
őstag
ugyanígy vagyok. csak a memória tűnik kevésnek.
Sanos a monitorom 3440x1440 felbontású, így azért natívba játszani kezd kevésnek érződni.
Pedig nem a legújabb játékokkal játszok.
De végülis elfutnak, amivel tolom.Szerk: Most egyébként valaki árul mi25 öt HA-n. azon újabb GPU HMB2 van 16GB. annak próbáltam utánanézni hogy egyszerűen működhet e játékos kártyának, de hirtelen nem találtam leírást hozzá.
Az lehet meglenne 50K ráfizetésből és a 16GB HMB2 szimpinek néz ki. -
ityam
őstag
válasz
snake1977 #1692 üzenetére
Ha tényleg 20K körül adnak érte, akkor én nem tartaléknak hanem főgépkártyának hagyom meg.
Nem rég nézegettem én is hogy kellene gy upgrade, de 100K+ lenne a jelentős előrelépés. Annyit meg nem ér most nekem az előrelépés. Megvárom hogy csak 10K legyen a mi8 és 50Kra lemenjen az a kártya amivel lényegesen előre tudok lépni sebességben. Addig kihúzom ezzel pár évig -
snake1977
őstag
válasz
Steve_Brown #1691 üzenetére
Köszi, akkor inkább meghagyom tartaléknak.
-
snake1977
őstag
Sziasztok, gondolkodom hogy upgradelek kicsit, és megválok a Mi8-tól, saccperkábé mennyit lehet érte most reálisan elkérni? Gyári állapotban van, egy blowerrel+3D nyomtatott adapterrel megoldva a hűtése, semmilyen fizikai mókolás nem történt rajta.
-
válasz
Steve_Brown #1688 üzenetére
Persze, ez sima workstation videókártya semmi különleges nincs benne, alapból működik mindene.
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
juliabrilke #1686 üzenetére
A WX4100-on gondolkozok második GPU-nak, csak mert nekem kevés az 1db Display port. Ez plug and play megy? Nem kell vele BIOS-t flashelgetni meg ilyenek?
-
válasz
juliabrilke #1686 üzenetére
WX4100-ból van még 107db
azt írja.
-
juliabrilke
veterán
válasz
MasterDeeJay #1685 üzenetére
Régről van WX2100 és WX4100 kártyám pár darab.
WX4100 35W-os TDP-vel rendelkezik, de emiatt az órajelet alacsonyan tartja.
Ha meg a TDP keretet megemeled 50W-60W-ra, akkor meg a hűtése nem igazán megfelelő.Mondjuk ennyiért a kártyák jó áron vannak, már ha lenne készleten.
-
válasz
fatpingvin #1683 üzenetére
WX4100 22eft (RX460 GPU 1024sp 50w 4gb)
S7150 Active 27eft (R9 285x GPU 8gb 256bit, kb rx460-470 8Gb )
Az tény hogy ezek jobb kártyák mint az asztali fosok amik aprón vannak széthasználva, javítva, bányászva stb.
Ha lenne normális forint akkor azt mondom megérné picivel olcsóbban. -
PinguPingvin
csendes tag
válasz
fatpingvin #1683 üzenetére
AMD FirePro S7150 Active: 27 000 ft
AMD FIREPRO S7BS100X: 8 500 ft
AMD Radeon Pro WX 4100 (Full size): 21 000 ft
27% Áfa beleértve, 408 eur/huf-fal számolva, kerekítettem 500-ra.Többi mind elfogyott, Radeon MI8 32 000 Ft lenne, ha lenne készleten.
-
fatpingvin
addikt
válasz
PinguPingvin #1682 üzenetére
mennyi most az annyi forintban?
-
PinguPingvin
csendes tag
"Big Black Friday sale on WSTORE will begin on this
Friday 18th and end on Sunday 20th.
Hurry up! All products will drop for 50% OFF!
Use promocode "BlackFriday50" and get your GPU with 50% OFF."Ha valakit érdekel - bár a választék nem olyan nagy.
-
válasz
Steve_Brown #1680 üzenetére
Elvileg igen, mert ha rárakod a nano biost akkor ugyan az lesz mint egy nano az meg alapból megy CF-ben FuryX-el.
Viszont 9300X2-essel nem megy CF-ben meg Pro Duo-val sem. (próbáltam triCf-et és sehogy nem ment) -
Steve_Brown
senior tag
Az Instinct MI8 megy crossfire-ben R9 Fury X-el?
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
MasterDeeJay #1678 üzenetére
Nincs rá lehetőségem, de már egyeztetek egy fickóval aprón, hogy készítsen egyedi kábelt hozzá.
-
válasz
Steve_Brown #1677 üzenetére
Ha van rá lehetőség akkor inkább két külön ágra kösd ne így egy ágra mert gyakorlatilag azon az egy szem molex csatiba futó egy szem 12v+ kábelen megy át a komplett 200w+.
Arra figyelj hogy pontosan illeszkedjen a csati mert kilazulás esetén még több hőt fog termelni. Márkátlan tápnál már valószínű megsült volna. -
Steve_Brown
senior tag
Megdöglött az Arctic AIO ami a procimon volt, úgyhogy át kellett tennem az MI8-rol a nagyvizet rá. Marha bosszantó, hogy amit én veszek újonnan az kinyíródik, de ha apróról veszem fostos állapotban akkor meg nem tudom ölni.
Ráadásul a játékvizek árai is megduplázóttak azóta
Úgyhogy lehet valami másfajta vizet is fel lehetne rá próbálni.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Steve_Brown #1673 üzenetére
Hajtottam már GTX 590-et is VX450-ről
De huzamosabb ideig nem ajánlanám
-
snake1977
őstag
válasz
Steve_Brown #1673 üzenetére
-
Steve_Brown
senior tag
Gondolom ennek a 250W-nak ne próbáljak meg 2 molex -> 8 pin átalakítóval tápot adni?
-
snake1977
őstag
válasz
juliabrilke #1671 üzenetére
Köszönöm
-
snake1977
őstag
Sziasztok, tudja valaki hogy pontosan mm-ben milyen távra vannak a gpu-nál a 4 felfüggesztő lyuk? Hűtést keresek de nem húznám szét a gépet úgy körbe van pakolva.
Köszönöm. -
Terek
tag
válasz
Steve_Brown #1667 üzenetére
Olyat találtam,hogy CSM fül azon belül Enable/Disable.Alapjáraton Enable a beállítás,ha ezt kikapcsolom nem tölt,csak reseteli a beállítást és úgy indul.
Másik pedig a Launch Video opROM Policy ez Legacy/UEFI lehet alapból Legacy a beállítás.Ugyanaz a helyzet ha átteszem UEFI-re akkor nem tölti a wint hanem resetel és csak úgy. -
-
Terek
tag
válasz
Kalacskepu #1661 üzenetére
Bios nemlehet a probléma forrása mivel a legfrisebb van rajta.Javított HD7870-essel adott képet,csak sajnos ismét elvérzett a kártya,HD 6570-essel szintúgy ad.Más kártyával nemigazán tudom megnézni,szóval vagy a lap nem bírja az ilyen "nagyobb" étvágyú kártyát esetleg a szerverkártya mivoltából fakad a probléma egyszerűen már rejtély
-
ityam
őstag
válasz
Kalacskepu #1661 üzenetére
a vga ad képet. az alaplapi vga nem adott nekem képet alap biossal.
-
-
Terek
tag
Hello.
Nemrég visszajött szerelőtől a kártya,ott adott képet szóval nem az én 550-es tápom okozta a gondot mert kipróbáltam 750-essel is és ezzel sem ad képet.750-essel nézte a szerelő is.
Mi okozhatja aproblémát?Az Asrock Z97 Extreme 3 lesz a ludas? -
ityam
őstag
Hát én nagyon nem javaslom ezt a 2 videókártyás megoldást.
Én is vettem egy 1x-16x risert. olcsübb gagyik geforcok mentek benne(GT710,gt630,GT 730) GT740 et már nem akarta valamiért felismerni. Gagyibb AMDs kártyát(HD54xx,64xx) sem tudtam működésre bírni, mert ott a driverrel voltak problémák hogy a mi8 hoz újabb driver kéne, de ezekhez a szutykokhoz meg régebbi. Én a Nimezes Drivereket használom a mi8hoz, de a gagyikhoz egyszerre a 2 nem akart működni.
Ami működött azok a a gagyi geforcok de az sem volt szimpi. Valamiért a mi8 nagyon terhelődött feladatkezelőben nézve ha a geforcera kötött monitoron(TV) volt a tartalom.
Ráadásul a filmlejátszásaim akadoztam a TVn. Nem mind de egy csomó.
Végül alaplapcserét hajtottam végre hogy legyen alaplapi intel vgam(amivel eredetileg próbáltam szerverlap és azon nem volt HDMI hogy a TVt rá tudjam kötni). Így alaplapra rákötöttem a TVt MI8ra a monitort és minden tökéletesen megy. Nem terhelődik érthetetlenül a Mi8. Nem akadnak a filmjeim.
Az mondjuk még említést érdemel hogy az Asrock Z97 anniversary alaplapon a gyári biossal nem sikerült képet kicsikarnom az alaplapból, ha benne volt a mi8. De egy Bios update és a biosban engedélyezve külön a HDMI kimenetet viszont már megy. Alap biosban nem volt még ilyen opció. Most nem jut eszembe pontosan mi a pontos bios opció neve de adta magát amikor megláttam. -
lowzor
veterán
válasz
Steve_Brown #1655 üzenetére
Egy PCIe x1-x16 Riser-el működnie kéne, csak úgy meg az elhelyezés lehet bajos.
-
Steve_Brown
senior tag
Alapból az volt a tervem, hogy veszek egy olcsó kártyát mellé az X1-es slotba amin kijön a kép. A választás apróról egy gt310-re esett, át is alakítottam, hogy bemenjen az X1-es slotba, viszont a rádugott monitor képes windows alatt laggolni.
Arra tudok gondolni, hogy az X1-esre csonkított sín nem tud elég áramot adni a GpU-nak és ezért throttlingol. Ez a valószínűbb vagy az, hogy régi a GPU/túl sokat folyt rajta annak a 15 sávnak a hiánya? 512MB-os GDDR3-as darab.
Az r9 290-em amiről a Mi8-ra váltottam egy ideig hibátlanul ment egy 8400GS-el ami ugyan így meg volt csonkítva. (Nem volt pénzem D-SUB átalakítóra kollégistaként, de kellett a második monitor)
Most is az a helyzet, hogy jó lenne még egy monitort rádugni/csak bennhagyni egy második GPU-t hiszen így ha valami baja van egyből debugolható a cucc de ez így elég nyomorúságos. Esetleg megérheti keresni egy r5 230-at vagy hasonlót és megpróbálni azzal?
-
lowzor
veterán
válasz
Steve_Brown #1653 üzenetére
Biztos megvennék, mert legalább nem kéne már rá hűtést taknyolniuk.
Sokat nem érhet, mert most lement a 6-8 gigás 580/590/1060/1660/1070-ek ára.
40-50k között próbálnám meg eladni, hátha. -
Steve_Brown
senior tag
-
válasz
Steve_Brown #1651 üzenetére
Win11 eszi a 10-es drivereket. Megy vele.
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
MasterDeeJay #1650 üzenetére
De ez a videókártya nem megy win 11-el, nem?
-
válasz
Steve_Brown #1649 üzenetére
Valamelyik win10 buildbe már nem megy, win11-nél meg mindegyik kiadásnál ment nálam.
-
Igen sokan írják a dp port hibáját, hasonló lehet a gond mint a tesla c2075-nél ahol a beépített dvi port valamiért nem mindíg ad képet ha ad akkor sem állítható rendesen a felbontás. Szerintem ezek inkáb valamiféle szervízportként szolgálnak.
Talán nem teljes értékűek azaz hiányozhat szűrőkondi vagy egyéb ami miatt instabilak átalakítókkal. -
lowzor
veterán
válasz
Steve_Brown #1646 üzenetére
Miért nem nézed meg a másik diszkrét VGA-val, amit korábban próbáltál? Benne van a cikkben, hogy hogyan kell.
-
Steve_Brown
senior tag
Na, egy rakat szenvedés után sikerült rájönni, hogy igazából a DisplayPort/átalakító szívathat. Kéne egy natív display portos monitor, hogy le tudjam tesztelni.
-
lowzor
veterán
válasz
Steve_Brown #1643 üzenetére
IGP-s procival nem tudsz esetleg ránézni? Vagy ha úgy sem működik akkor azt, hogy mit ír ki rá az eszközkezelő.
-
Steve_Brown
senior tag
Nekem nem
-
válasz
ElektrikusDE #1635 üzenetére
Mondjuk S9300-on mini DisplayPort van, de ugyan úgy át van alakítva DVI-re
(mini DisplayPort-HDMI kábel plusz az még át van alakítva DVI-re egy HDMI-DVI átalakítóval)
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
Kalacskepu #1633 üzenetére
Szia!
"Mondjuk nálam működik rendesen, csak néha elmegy a kép egy másodpercre."
Nálam is igy volt amig DisplayPort - DVI kábellel kötöttem ősze a régebbi monitorommal.
Úgy oldottam meg ezt a problémát hogy lecseréltem a monitort egy DisplayPort-tal ellátottra.
-
-
Szila|H|
tag
válasz
Steve_Brown #1626 üzenetére
Hasonló a helyzet nálam is. Többször volt már hogy Windows logo után Fekete kép, de ujrainditas után működött. Ma már semmi, csökkentett mód be, ott drivert töröltem. Akárhányszor próbálok drivert felrakni elmegy a kép és ennyi.
-
lowzor
veterán
válasz
Steve_Brown #1630 üzenetére
Egy szervizt azért még megpróbálnék a helyedben, hátha viszonylag olcsón meg lehet csináltatni.
-
Steve_Brown
senior tag
-
lowzor
veterán
válasz
Steve_Brown #1628 üzenetére
Na igen, még túl is volt hűtve.
Kicsit túlzásnak is érzem, tekintve, hogy én egy szaros 12 centis ventit kötöztem csak rá, és hibátlanul működik vele halkan és hűvösen úgy, hogy újra sem pasztáztam.
Persze ha hobbiból csináltad meg ilyenre, az más. -
lowzor
veterán
válasz
Steve_Brown #1626 üzenetére
Meg volt hűtve rendesen minden része?
Mondjuk bármi beszarhat bármikor, nálam is halt már meg vadiúj Asus Strix 1060, 2 hónaposan. -
Lacpac
őstag
válasz
Steve_Brown #1624 üzenetére
Mi lett vele?
Nekem a kettő hiba nélkül teszi a dolgát a gyerekek gépeibe. -
Steve_Brown
senior tag
Na nekem letéglásodott a kártya
megérte annyit szenvedni vele -
Szila|H|
tag
Aki kinyomtatta: ezt , annak van/volt valami jobb praktikája, vagy milyen anyagbol nyomtatta? Ismerös már kétszer kinyomtatta de a kis fülek folyamat letörnek. ( Szinte már megse húztam)
-
juliabrilke
veterán
A VRM-ről a bordát el lehet úgy távolítani, hogy a fekete "hűtő keret" rajta marad a kártyán?
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
Kalacskepu #1619 üzenetére
Takarítani? Biztos nem
-
válasz
Steve_Brown #1618 üzenetére
F*sza, most már csak ki kell kicsit takarítani
-
snake1977
őstag
Pár napig a tartalék XFX450 pro tápommal ment nálam a nano egy ryzen 2700 mellett, tehát a 450W is elég kell legyen, és ahogy látom nem csak nálam ment ekkora táppal.
-
lowzor
veterán
Ami a papíron van, az mindig erős túlzás, direkt valami irreálisan nagyot írnak oda, hogy ha valakinek nem megy, akkor ne tudjon reklamálni.
Én az 550-es EVGA G2-re kötve 4db GTX 1060-nal bányásztam ETH-t, meg R9 290X ment vele hibátlanul szénné tuningolt i5-tel.
Nehogy már egy csenevész Nano-t ne vigyen, egy Codegen 550-essel is el kéne jutnia legalább a Windózig.
Az valami defektes/hibás táp lehet, ha még képet sem sem ad vele (már ha tényleg a táp a baj). -
Steve_Brown
senior tag
Szerintem az elmúlt 3 hónapban nem ment összesen 10 órát a gépem szóval nekem is eléggé parlagon hever. De lehet, hogy csak azért mert beütött a nyár, véget ért a vizsgaidőszak és inkább motorozok/strandolok/nyaralok minthogy a Darksiderst toljam.
Nekem még mindig 450W-os táppal megy.
-
385 wattos Enermax is gond nélkül viszi.
-
-
Terek
tag
A kártya visszajött,megnéztem a CMOS reset-et de így sincs kép(szóval kevés az 550-es táp).Arra jutottam,hogy úgy sem lenne kihasználva ha vennék egy új tápot így eladom.Szóval ha valakit érdekel,nyugodtan érdeklődhet privátban.
-
-
-
ityam
őstag
Ezért reménykedek benne hogy hátha a Nimez driverbe valamikor belekerül.
Az rémlett hogy csak bizonyos kártyákra engedélyezik ezt az RSR-t, és fokozatosan egyre többre. Ha végül bevezetik az összesre(persze a mi8 ra nincs már hivatalosan új driver), akkor lehet esély hogy a nimezes által meghekkelt újba belekerül a mi8 is.
De ez persze csak saját agymenés. -
Ja, igen, 3.0, mea culpa.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest