- Magisk
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jancsi
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #877 üzenetére
Retail-t vettem. Egy ismerős is rendelt pár óra különbséggel retail-t, ő a másik verziót kapta.
-
Jancsi
aktív tag
válasz
Kalacskepu #874 üzenetére
Szerintem sehogy. Nekem csak az AMD VBFlash / ATI ATIFlash 2.93 ment windows alatt parancssorban.
Ha lehúzod a kártyáról a tápot vagy kiveszed, akkor elindul a windos DDU-val le tudod szedni az AMD drivert. Majd kártya vissza és driver nélkül flashelni.
De ha a 102C9930100 típust látod a kártya hátulján a zöld címkén akkor nagy reményeket nem fűznék a dologhoz. Miyconst 102C9930400-t tesztelt. Nekem is az előbbi jutott, küzdök is vele pár napja. Nem találtam olyan bios-t amivel stabil lenne. Néha egy GPU-val ment, amikor nem kerültek fel a tool-ok, csak a driver. -
Jancsi
aktív tag
S9300X2-vel próbálkozik valaki?
Pár napja küzdök vele, de nem igazán jutottam semmire. Annyi biztos, hogy legalább két változat van belőle P/N 102C9930400 és P/N 102C9930100 az elsőre felmegy a Miyconst féle Pro Duo/Mi8 bios, a másodikra pedig nem. Persze nekem olyan jutott. Mi8-as BIOS-al volt kimenet, az első GPU működött is, a második nem.
Ha valakinek van 102C9930100 változat el tudná küldeni az eredei bios-okat? (a slave-t sajnos sikerült elkevernem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Milyen széket vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Magisk
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest