- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tybee
tag
Érdekes, hogy nektek ennyire melegszik a kártya, hogy 2db nagy ventinél throttlingol. Lehet újra kéne pasztázni.
Nekem csak addig throttlingot (de akkor nagyon) amíg 1db 92mm-es venti volt rajta, de akkor még a hűtőbordák is gyári állapotban voltak....
Én kivágtam a 2 GPU-hoz tartozó borda tetejét, hogy a venti rendesen be tudja fújni a levegőt a bordák közé. 1. GPU-ra egy 92mm-es Hyper TX3 Evo coolerét raktam, pont jó méret hozzá, kb 3500RPM a max fordulatszáma. a 2. GPU-ra Arctic P8 8cm coolert raktam, kb 2000 a max RPM, és 80foknál nem megy feljebb 100% ventinél nyitott gépházzal.... Kicsit hangos, de fülessel elmegy. Ventik szélei alá visszaragasztottam azokat a szivacscsíkokat, amik a borda és a gyári takarólemez között volt, így nem rezonáál, nem zörög Volt már gyári asus strix kártyám is ami hangos volt, asszem rx570... Ahhoz képest, hogy ez homemade már nem is olyan rossz...
Amúgy teljesen alap beállításokkal használom, nincs OC, csak annyi, hogy az R9 Fury BIOS szerinti 1000MHz-en mennek a GPU-k, szemben a gyári 975MHZ-el. -
Ugyan ez volt nálam is két 12 centis ventivel. Elérte a temp limitet (ami 85) és throttling-olt a kártya. Én személy szerint nem akartam szórakozni más ventivel, mert számomra fontos, hogy halk legyen az egész gép, így maradt a vizezés egy AIO-val. Ha megnézed, nem hiába van vizes megoldása a Pro Duo vagy a Fury X-nek, szerintem ezek is throttling-olnának sima léghűtéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Revolut
- OLED TV topic
- Civilization VII
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Silent Hill f teszt
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest