Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arrol beszelhet, hogy az iPhone elvesztette a dicsfenyet. Ket evvel ezelott az S4 megkapta volna az ujsagiroktol az "iPhone killer" cimet (sot, az "iPhone killer?" cimet) - ma mar nem. Ma mar nincs arrol szo, hogy az iPhone lenne a piac vitathatatlan kiralya es mindenki az o tronjara tor, mar csak egy a sok dragabb telefon kozul.
-
vinibali
őstag
az alma is az 5. széria körül kezdett megtorpanni

-
fatal`
titán
válasz
mallory303
üzenetére
Melyik országban 4000 euro az átlagfizetés?
-
törölt tag
válasz
mallory303
üzenetére
Azért hülyeséget nem kéne teli szájjal terjeszteni.
-
zseko
veterán
válasz
Latitude Inc
üzenetére
A hátlap az igen tré, ha rajta van még nem is látszik annyira, de levéve... Viszont formára sztem jó, az S3-tól jobban néz ki.
-
Latitude Inc
csendes tag
Az S4 az új iPhone.:/ Azért az mégis rémületes, hogy szépérzékük sem a gyártónak, sem a nagyközönségnek nincs, bár hogy is lenne, ők csak mennek a hype után. A Wave I pedig milyen szép volt.. A teló jó attribútumait - főleg a jó kijelzőminőséget - elismerem, de ami övezi már, attól öklendeznem kell.
-
zseko
veterán
Nem presztízsként vettem. Mindenben jobb mint az S2-m, azért. Na meg 'jóárasítottan' kerültem ki belőle, 'hülyének is megéri nemhogy nekem' alapon

(#13) noisia inkább az ilyen kerülendő, ahol azzal foglalkoznak hogy xy-nak milyen telefonja van
Nincs köze hozzá senkinek milyen telefont veszek. -
noisia
aktív tag
Lépcsőházi 16 éves nyomorék is új S4-essel szaladgál, az anyjáék meg el vannak maradva 6 havi közös költséggel. Akkor ez most hogy is van? Jól pofán kéne b***ni az összes h*lyét. Suliban villogni a tini-lotyóknak jó, de kb ennyi a presztizsértéke egy ilyen S4-nek meg hasonszőrű barátainak. A cégnél nálunk már rendesen cinkes, ha ilyennel mozogsz vagy almával. Rádsütik, hogy divatmajom vagy.
-
almafa42
aktív tag
Uzletileg a sikert a profit mutatja. Az, hogy az emberek miert veszik meg, az kb mindegy. (termeszetesen ettol fugg a vevo netto jelenerteke, ami hatassal van a jovobeli profitra)
Az eladas nem tukrozi a sikert, ez igaz. Ha beszerzesi ar alatt adnak, akkor egy elegge sikertelen vallalat lenne. De mivel pont a csucskategorias keszulekeken van a legnagyobb profit margin...
-
pilsner
aktív tag
Én csak azt nem értem, hogy honnan van az embereknek ennyi pénze?
Költői hozzászólás, tudom, tudom, de akkor is.
-
wolfman
veterán
Felmerül a kérdés, hogy sikernek lehet azt nevezni, ha emberek százezrei azért veszik meg mert az presztízs kérdés. Eladás és bevétel oldalról mindenképp, de azért mindenki tudja, hogy az eladás nem feltétlenül tükrözi a sikert.
Na de nem hepciáskodom.
-
Zedz
addikt
Nem rossz, kíváncsi vagyok meddig tudják fent tartani ezt a hype-ot.

-
leslieke
Jómunkásember
Szép eredmény, grat!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nincs köze hozzá senkinek milyen telefont veszek.