Új hozzászólás Aktív témák
-
qsotre
csendes tag
Hmm elég előnytelen helyre rakták. Amúgy az ötlet jó, de szerintem ideális lenne a kijelző alá tenni egy nem érintésérzékeny kis e-ink értesítőt, ami kvázi a káva lenne. Nah nekem az bejönne
-
csongi
veterán
Szamomra sem vilagaos miert hagyjak ezeket a feluleteket kihasznalatlanul.
Az also kezelogombok helyere beferne egy e-ink, tetlen allpotba ertesitesre szolgalna, mukodo kepernyonel, meg a kezelo gombok elednenk fel.
Vagy nem kicitelezhezo, vagy meg nem jottek ra, erre a lehetosegre? -
slimshady
senior tag
Elég érdekes megoldásnak tűnik, nem tudom mennyi haszna lesz ennek a másodlagos kijelzőnek.
üdv.: SlimShady
-
smirisandor
csendes tag
Azért az meredek, hogy aki pozitív kritikát írt a Meizu-ról, annak fizettek érte. Pl. AliceWake is egy pár tízezressel bélelt dobozba kapta az m3Note-ot?
Álláspontom szerint sokaknak szúrja a szemét a Meizu hirtelen felfutása... neked mi volt gondod, és melyik készülékkel?
Meizu m3 Note
-
Én el tudnám viselni,egy értesítési led-nél több infót ad.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Danex
addikt
válasz Juhaszatti #17 üzenetére
Mostani telefonok többségének amúgy is üveg hátlapjuk van / kerámia.
Az eink kijelző frissítés alatt fogyaszt kb annyi áramot mint egy lcd.
Frissítés a másodperc tört része majd onnantól kezdve gyakorlatilag nem fogyaszt semmit.
Tehát ha nem ~0.1s-enként jön értesítés akkor a közelében se lesz nagyon a fogyasztása, márpedig nem hiszem ,hogy bárkinek ennyi jönne vagy ha mégis akkor nem csapta volna már önmaga azt a földhöz
-
Juhaszatti
addikt
Biztosan az e-ink fogyaszt kevesebbet, de egy amoledes AoD-al szemben nem jelentős a különbség ha sűrűn kell frissíteni a megjelenítendő tartalmat. Az értesítések kijelzésének meg csak úgy van értelme.
A sérülékenységével nincs tapasztalatom, de az biztos hogy így a telefon mindkét oldalán lesz olyan felület amit óvni kell. -
Danex
addikt
válasz Juhaszatti #15 üzenetére
És melyik fogyaszt többet? 0.1s újraalkotni a képet vagy 1 percen át megadott pixeleket folyamatosan világítani?
Nem véletlen ,hogy az e-Inkes okos óráknak többhetes üzemidejük van az amoledes néhány napjával szemben.
Yotaphone-t is vagy az ilyen eInkes telefonokat asztalon egy tartóba belerakni és nem sérülékenyebb egyiknél sem.
-
Juhaszatti
addikt
Viszont ez plusz kijelző amit működtetni kell és időnként frissíteni ami plusz fogyasztás.
Egy Amoledes AoD-nál elég azokat a pixeleket bekapcsolni ami épp működik...ami szintén plusz fogyasztás...viszont nincs plusz kijelző, nincs +1 hibaforrás vagy +1 sérülékeny része a telefonnak. -
Danex
addikt
válasz whatwhatwhat #12 üzenetére
Hogy nem fogyaszt áramot a már kirajzolt kijelző megjelenítése. Ergo elég értesítésenként / percenként egyet frissíteni a képen és nem fogyaszt utána áramot.
-
Slushy
csendes tag
Én pont, hogy nagyon szerettem a Flyme OS-t, viszont Meizu-t soha többé nem vennék.
Aki tud angolul az olvassa el ezt a cikket. -
whatwhatwhat
aktív tag
Ennek mi a haszna amúgy? Mivel jobb mint egy always on display? Főleg, hogy kijelzővel lefele kell letenni miatta a felefont. Ha nem teszel rá fóliát/üveget, akkor nyilván megszívod. Ha nem teszel, akkor azt cserélgetheted havonta...
-
roli543
őstag
Végre valami egyediség, tetszik!
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Danex
addikt
Kár hogy a FlymeOS nem az igazi, főzöttek meg felemásak
-
Nyugis
senior tag
Üdv
Ez egy szuper jó ötlet.
És tessék nem az ifon vagy a sama hozta ki.
Nekem kifejezetten tetszik ez a fejlesztés. -
Graphics
Jómunkásember
Mivel a Meizu lassan a Qualcommnál is jó helyzetbe kerül, így ideje lenne Snapis modellt kihozni
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Juhaszatti
addikt
Hasznos feature lenne még ilyen kicsiben is, de az elhelyezése valahogy nem az igazi.
Mondjuk AoD mellett lehet hogy felesleges is lenne. -
fattyu
veterán
4-4500 akkuval még érdekelne is
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
madstunt
addikt
Ritka rossz photoshop munkának tűnik. Az egesz telefon hatlapja kisse out of focus, kiveve az eink kijelzot
-
joelke HU
senior tag
Hát én reméltem, hogy valami yotaszerű lesz belőle. Ez így halvány lepkepuki. Meg ez az asszimetrikus elhelyezés is... Ehh...
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
prolad
addikt
Ha most jönne, úgyis mediatek menne bele, gondolom x30, ha már kész van. Ha év vége fele jön, akkor meg talán exynos lesz benne, ahogy eddig is az év végi modellekben. Úgyhogy ráér, sokat fejlődött a mediatek, de a pro 6ot lehúzta az x25, egy snapdragon 820al összevetve ég és föld (melegedés, fogyasztás terén egészen biztosan).
Tetszik az ötlet, de én a telefon tetejére tenném, értesítésekhez elég lenne ott egy keskeny csíkban.
-
törölt tag
Hát, nem is tudom. Nem vonzanak annyira ezek a másodlagos kijelzők. Régóta várom a Pro7-et, de még mindig csak ilyen morzsák szivárognak, már régen bemutathatták volna...
Új hozzászólás Aktív témák
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Szólánc.
- Sorozatok
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...