Másodlagos kijelzőt kaphat a Meizu Pro 7

A Meizu Pro 7 jó eséllyel készen áll már a gyártásra, ezt igazolja a két lenti fotó is, ami az összeszerelésre váró burkolati elemet mutatja meg. Már ezen a képen is gyanús volt, egy friss weibós fotón azonban teljesen egyértelmű, hogy a dupla hátlapi kamerarendszer alatt egy apró, másodlagos kijelző segíthet a felhasználó értesítésében. Nem akkora, mint a YotaPhone 2-é, könyveket olvasgatni valószínűleg nem fogunk majd rajta, viszont a legfontosabb információk eléréséhez jó eséllyel nem kell majd bekapcsolni a kijelzőt, e-paper technológiával pedig jól ismert módon kedvező fogyasztást lehet elérni.

A gyártásba kerülő komponensen is látszik a kijelző helye A gyártásba kerülő komponensen is látszik a kijelző helye
A gyártásba kerülő komponensen is látszik a második kijelző helye [+]

Nagyon valószínű hogy a Pro 7-tel debütál a MediaTek Helio X30, ami elég komolynak mondható, háromklaszteres (2 x Cortex-A73, 4 x Cortex-A53, 4 x Cortex-A35), 10 nanométeres gyártástechnológiájú megoldás, ami mellé a PowerVR 7XTP-MT4 grafikus gyorsító tárul, mindezt 6 GB RAM-mal emlegetik. Akárcsak a Pro 6 névre hallgató előd, az újdonság fő kijelzője sem lesz 5,2 hüvelykesnél nagyobb, AMOLED technológiával és 3D Touch-képességekkel szólítja meg az arra fogékonyakat.

Időt, dátumot, időjárást és parancsikonokat is tehetünk majd rá
Időt, dátumot, időjárást és parancsikonokat is tehetünk majd rá [+]

A Pro 7 bemutatójáról egyelőre még nincsenek konkrét információk, a mobil elődje már elmúlt egy éves, a lapka gyártója pedig május óta publikálja a Helio X30-promóanyagokat, jó eséllyel a Pro 7 is a kapuban van már.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés