- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
Solar Eclips #30 üzenetére
Oké, tehát az átlagusernek akkor a limitált OS kell nagyon gyors SoC-pel. Nekem jó lesz a gyenge hardver asztali OS kombó
-
balaaazs
senior tag
válasz
Solar Eclips #27 üzenetére
Annyiban akkor pontosítok: kényelmetlen a fájlkezelés
Az igaz, mindent meg tudtam én is csinálni amikor egy megpróbáltam teljesen kiváltani, de az átláhatóság és kényelem nem összehasonlítható egy win, vagy macos-el.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Solar Eclips #26 üzenetére
Nem tudom hogy jön ide a MacOS, én az iPadOS-ről beszéltem, az iPadon az fut. Ott pedig problémás a fájlkezelés, ami mondjuk erősen limitálja a használhatóságot. Webes használatra rengeteget kell konvertálnom, összefűznöm, létrehoznom, szerkesztenem, ezeket nem akarod a felhőben csinálni. Illetve lehet, hogy te igen, de én nem. Meg a VS code-ot se lehet így nagy élvezet használni. Csak két instant példa, hogy miért alkalmatlan számomra munkára.
-
balaaazs
senior tag
válasz
Solar Eclips #23 üzenetére
Azért ez sztem nem igaz, átlag usernek is fejlettebb és kényelmesebb fájlkezelő kell mint amit egy iPad nyújtani tud (és mondom ezt alapvetően apple beállítottsággal)
-
Dave™
nagyúr
válasz
Solar Eclips #23 üzenetére
De akkor minek az M1, ha ennyire átlagfelhasználóról van szó? Gyorsabban fut a facebook? A Surface sorozat gyakorlatilag egy notebook, még Linuxot is tehetek rá, és nincs semmi OS limitáció, a hardver meg nagyon sok mindenre elég. Miért jó egy bitang erős hardver, amit az OS szolgáltatásai fognak vissza?
-
Dave™
nagyúr
válasz
Solar Eclips #21 üzenetére
Az átlag facebookozik meg youtube-ozik, arra elég bármi. Ellenben egy sima fájlkezelés már problémás, ergo nagyon nem tudja kiváltani a teljes értékű OS-t. De, amúgy fejlesztek is rajta, meg tervezek, meg konvertálok, mindent, amit egy számítógéppel szoktam. Ezekre bőven elég a vérszegény m3-8100Y, viszont az iPadOS meg kevés, tehát szuper, hogy erős az M1, csak nem nagyon tudnám használni.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Solar Eclips #18 üzenetére
Hardverben lehet, de a Surface-re felteszek egy Ubuntut és mindent meg tudok vele csinálni, amit akármelyik másik gépemen. Az m3-8100Y alig limitál bármiben is, amire én egy számítógépet használok, ellenben az iPadOS borzasztóan limitált minden téren. Éppen ezért semmi értelme összevetni a kettőt.
-
balaaazs
senior tag
válasz
Solar Eclips #18 üzenetére
Teljesitmenyben egyetértek, az iPad sokmindenre képes. Viszont az OS a valóságban még messze áll attól, hogy ki tudjon váltani egy normál gépet. Tapasztalatból mondom, volt egy próbám erre fél éve kb.
-
balaaazs
senior tag
válasz
Solar Eclips #9 üzenetére
Alapból nem értettem soha a surface mániát... persze jó dolog, hogy tabletelni lehet, de a sima win sztem erre nem jó. mondjuk én a touch screent sem szeretem a sima laptopokban
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Lenovo Thinkpad 460 S
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad P52 15.6" Core i9 8950HK Quadro P3200 6GB 32GB DDR4 RAM 1TB NVME SSD
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest