Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasiadam
veterán
Nincs iphonem, de nagyra ertekelem, hogy kiadnak budget telefont. Szemezek veluk, viszont sosem tudtam meg ravenni magam, hogy almat vegyek. Ha mar vennek, fenykepezes miatt vagy prot, vagy valami budgetet neznek.
No: ha van egy SE, miert nem tud kapni 2 alap kamerat, mind pl ami az XS-ben volt? 1 darab 12/16megapixel mennyire tud jo kepet csinalni? Mennyire jo szoftveresen?
Kovi: ha a meret a lenyeg, akkor miert nem az XR? Az uveg haz miatt? Es mi van ha ugyan az a haz, csak muanyagbol?Ugy tudnam elkepzelni az idealis SE-t, hogy egy az egyben egy XR, ujabb SoC, vagy egy XS, de "rosszabb" kijelzo + muanyag hatlap es ujabb SoC
-
-
batai15
félisten
én a ilyen forint árfolyam és árak mellett kifejezetten örülnék egy olcsóbb új iPhone nak. Jelenleg is xr használok , nekem is a pro modellből max a 120hz kijelző kellene még a több kamera sem. Szóval nekem lenne pont ki találva.
-
-
moma
őstag
pont kaptam egy SE-t cégnél. Basszus, hogy lehet rendesen gépelni egy ekkor billentyűzeten?
-
válasz
-Faceless- #44 üzenetére
Én is így voltam ipad 9 kapcsán, aztán jött a 10 végre type-c csatival, de aranyáron.
Félő, hogy így lesz jövőre az ihone-nal is -
akosxyz
senior tag
Lehet ez lesz a stratégia, hogy egyik évben plus model jön a sima mellé, következő évben mini.
Általában két évente váltanak, iPhone tulajok körében még ritkábban, a userek. Szóval bőven elég lenne két éves ciklusban adni ezeket a modelleket, mivel mondhatjuk rájuk, hogy réteg termékek, viszont bőven van helyük a piacon. -
-Faceless-
őstag
Mindenben megfelelne, de szifont addig nem veszek már, amíg nincs rajta usb-c. Macbookom is lehet azzal tölteni, tabletet is, még pendrive-on is futotta rá. Ne kelljen már plusz egy fajta kábelt cipelni csak azért, hogy megőszüljek az ezeréves usb 2.0 miatt.
-
nagyasanya
lelkes újonc
Nekem az első SE is bejött, a 2020-as és 2022-es is. Most is 22-es van. Szeretem, de akkor úgy néz ki a következő egy 12 vagy 13 mini lesz, nem szeretnék 6" fölé menni kijelzővel.
Bár váltani meg felesleges, hardveresen ugyan ott van ez a készülék -
Moonline.
aktív tag
Sajnálnám ha Xr háza lenne, így oda az SE értelme, mindenki azért veszi ezt mert kompakt méretre van szüksége. Én is imádom az SE 2020-amat, és egyáltalán nem vágyom nagyobb méretű telefonra.
-
bbendre
őstag
Szerintem a mini es a sima Max modelnek is van helye de kb eleg lenne 2-3 evente kiadni egyet mint az airpods-bol. Akinek a mini jon be nem biztos, hogy evente venne uj telefont. Ha 2-3 even ciklusban mar nagyon jo lenne kiadni ezt a meretet.
A pro-ba pedig evente fog bekerulni a sok vilagmegvalto ujdonsag. Iden AOD, jovore a gyors toltes, 2 ev mulva a periszkopos kamera, 3 ev mulva a reverse wireless charger… wow
-
parandroid
félisten
Miért nem az XS? Én anno az XR-ről 'vissza'léptem az XS-re, mert túl nagynak találtam. Amúgy az XR pont akkora, mint a 11 (12-13), vagy mit nem tudok jól?
Ja, azóta is az XS-t használom, és rohadtul bajban leszek, ha váltani kell valamiért. A mini túl kicsi (meg már nincs is), az új széria meg túl nagy. Naja, majd megszokom.
p
-
-
janeszgol
félisten
válasz
HoldfenyLuna #32 üzenetére
Igen, mert az 5.4 colos Mini kisebb, mint a 4.7-es hagyományos iPhone-ok.
Bár nálam a Mini a tökéletes méretű telefon, amit valaha legyártottak 2012 óta. -
HoldfenyLuna
aktív tag
NEKEM a tökéletes méret és fogás az i8 háza, csak a kijelző meg az akksi volt kicsi. Volt egy 12 minim, de azt nem szerettem, rossz volt (számomra) a fogása. A sima 11 meg már tepsi, így most 12 van
-
-
Gábor001
tag
válasz
#32839680 #14 üzenetére
Azért az i12/13 mininél meg kell jegyezni, hogy az volt a legolcsóbb "új" iphone, szóval nem mindenki a méretéért vette. Ezen csoport most valószínűsíthetően az i14-et veszi.
A másik lényeges elem pedig, hogy a prekoncepciókkal ellentétben az i mini-ket óhajtók nagy része valószínűsíthetően könnyen meggyőzhető egy nagyobb készülékről, mint ahogy ez történt a 3.5 - 4 - 4.7 váltásokkal. Ők szintén a mininél drágább alapmodellt (vagy a pro-t) veszik majd meg. -
doooo
veterán
válasz
janeszgol #15 üzenetére
Nem mintha össze lehetne hasonlítani egyiket a másikkal (számos, egyértelmű ok miatt, amiben kár belemenni), de azért valami bizonyíték jó lenne ide, mert nagyon nagy csúsztatásnak tűnik. Hatalmasnak. Vagyis szimplán nem igaz.
Akárhogy nézem, sehogy nem jön ki az, hogy másfél hónap alatt 13,5 milliónál több (vagy egyáltalán ezt a számot megközelítő mennyiségű) i12 Mini talált volna gazdára. -
janeszgol
félisten
válasz
#32839680 #14 üzenetére
Ez az iPhone 12 Mini volt, amiből másfél hónap alatt többet adtak el, mint az S21 (!nem 20, hanem az utána jövő 21) széria összes verziójából együttvéve fél év alatt.
Bár az Apple-nél ez lehet attól még a kisebbség. Kínában is a 10 milliós létszám egy pici falu, nálunk meg egy ország összelakossága...sem.
-
Gábor001
tag
Gondolom ez is elsősorban céges telefon lesz, ahol az iOS és a támogatás fontos, az ár/érték arány kevésbé, csak ez legyen a legolcsóbb. Magánfelhasználásra pedig majd az ára eldönti a sikerét, bár látván az itthoni (és EU-s) Apple áremeléseket, vannak kétségeim.
-
Pontosan , bár ha jól emlékszem egy picit vékonyabb az I11 kijelző körüli káva, bár lehet tévedek .
Minire visszatérve , szerintem logikus lenne , mert ahhoz túl büszke az Apple , hogy beismerje hiba volt beáldozni a “sikeres” Plusért.
De így meg tudná oldani , hogy tessék itt az SE Mini hazában . ( Persze ez csak az én kis elborult elképzelésem ) -
válasz
Luck Dragon #7 üzenetére
Igazából az Xr meg a 11 háza ugyanaz, a kamerákat leszámítva. Amúgy én a mini méretét vártam új SE-nek, de belegondolva üzleti szempontból nem lenne túl logikus.
-
Felesbandi
senior tag
Szerintem akkor az uj Pro-k kevesbe fogynanak. Gyanitom legtobben anyagi megfontolasbol veszik a sima szeriat. Aki meg 120Hz-et akar (ami szamomra legalabbis a leglenyegesebb kulonbseg) az kenytelen kicsengetni a Pro arat. Ha olcsositva meg lehetne venni a tavalyi Pro modelleket, sokan inkabb azt vennek az uj helyett. 120Hz es tripla kamera ugyanugy meglenne, cserebe olcsobban lehetne hozzajutni. Ha meg a sima szeria araban menne a tavalyi Pro, akkor plane nem kene rajta gondolkozni.
En legalabbis biztos a 13 Pro-t vennem a 14 Pro helyett, ha telot kene vennem es ~150k-val olcsobb lenne.
-
janeszgol
félisten
Anno a Xr-t az akkori év telefonjának választottam. De Mini helyett nem kéne, köszi.
-
Nagyobb sikere lenne , ha 13 Mini vagy a sima 11-es hazába kerülne az újítás .
-
joey04
titán
Szerintem az lenne a legjobb, ha csak a pro meg a pro max lenne és egy évig elérhető lenne az előző évi páros. Nem kell sima, plus, mini, se meg stb. Nem samu meg xiaomi ez. Tisztítani kéne a termékpalettát, mint amikor Jobs visszatért a céghez.
-
ddaydome
senior tag
A mini mérete nagyon sok embernek a tökéletes méret. Szerintem kár volt elkaszálni ( mondjuk így többet ér az enyém) , még legalább 2 generáció kellett volna ahhoz, hogy beépüljön a köztudatba. De hát mindenki hibázhat….
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Apple komolyan veszi az újrahasznosítást: egykori sikertermék köntösében térhet vissza a következő belépőmodell.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PlayStation 5
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest