Hirdetés
- Yettel topik
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - iPhone topik
 - Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Google Pixel topik
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Milyen okostelefont vegyek?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Taci
addikt
válasz

ghiottone

üzenetére
						AOD működik már? Pontosabban engedik már használni? Ha se LED, se AOD, akkor a kijelző bekapcsolásával tudod csak ellenőrizni, hogy vannak-e értesítések? Vagy kitaláltak erre valami mást?
Egy ismerősöm iPhone-ról (7 Plus) váltott Samsungra (S9+), és hiányolja, hogy nincs benne (gyárilag) az a funkció, hogy felemeli a telefont, és bekapcsol a kijelző. Megszokta rajta. Gondolom, itt ilyen van.Amit én még várnék, mielőtt (OP1 és OP3 után) újra OP-telefont veszek:
- vezeték nélküli töltés (Note8-at 95%-ban csak így töltöm),
- IP68 (sosem vittem egy telefont se vízbe, de ne ezen múljon, ha mégis (véletlen) vízbe kerülne. Tudom, "elvileg" (szétszedős videók alapján) van ott tömítés bőven, de csak jobb lenne biztosan tudni, és nem a véletlenre bízni. Számomra.)
- Illetve már a Note8-nál sem szeretem ezt a parányi kis semmi alsó hangszórót, szóval a sztereó (és erős, dinamikus(abb)) hangszórópárt már igényelném.Szóval még várok.

Amúgy szerintem valahol el kellett kezdeni ezt a képernyőbe (alá) épített ujjlenyomatolvasó bevezetését, és ők ezt választották. Innentől jön a gyorsabb fejlődés talán.

Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Gaming notebook topik
 - Hálózati / IP kamera
 - Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
 - Tesla topik
 - RAM topik
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Autós topik
 - További aktív témák...

- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
 - Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
 - Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest