- Yettel topik
- iPhone topik
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
ghiottone #13 üzenetére
AOD működik már? Pontosabban engedik már használni? Ha se LED, se AOD, akkor a kijelző bekapcsolásával tudod csak ellenőrizni, hogy vannak-e értesítések? Vagy kitaláltak erre valami mást?
Egy ismerősöm iPhone-ról (7 Plus) váltott Samsungra (S9+), és hiányolja, hogy nincs benne (gyárilag) az a funkció, hogy felemeli a telefont, és bekapcsol a kijelző. Megszokta rajta. Gondolom, itt ilyen van.Amit én még várnék, mielőtt (OP1 és OP3 után) újra OP-telefont veszek:
- vezeték nélküli töltés (Note8-at 95%-ban csak így töltöm),
- IP68 (sosem vittem egy telefont se vízbe, de ne ezen múljon, ha mégis (véletlen) vízbe kerülne. Tudom, "elvileg" (szétszedős videók alapján) van ott tömítés bőven, de csak jobb lenne biztosan tudni, és nem a véletlenre bízni. Számomra.)
- Illetve már a Note8-nál sem szeretem ezt a parányi kis semmi alsó hangszórót, szóval a sztereó (és erős, dinamikus(abb)) hangszórópárt már igényelném.Szóval még várok.
Amúgy szerintem valahol el kellett kezdeni ezt a képernyőbe (alá) épített ujjlenyomatolvasó bevezetését, és ők ezt választották. Innentől jön a gyorsabb fejlődés talán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest