Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cifu

félisten

LOGOUT blog

válasz hajbel #53 üzenetére

átszani én pl. nem játszom telefonon, de az általad linkelt notch egyrészt sokkal nagyobb, mint a 6T-é, másrészt youtubeon elvileg pinch outot nyomsz, ha éppen abba néhány milliméterbe esik, amit látni szeretnél, vagy zavar a notch és lekicsinyíti a képet.

Nem tudom figyeltél-e, de amire válaszoltam, ott sem 6T kép volt példának felhozva... :U

Amiket meg felhozol, azok pótcselekvések egy olyan problémára, amelyek normális esetben (olvasd: nem notch-os telefonoknál) nem is léteznek...

Milyen normális telefon jön szerinted jack csatlakozóval még? Én egyet sem ismerek.

Samu S9/S9+, Samu Note9, Samu A* széria, ASUS Zenfone 5z, Honor View 10, Meizu 15 Plus, és így tovább...

Ha valaki nem talál ezek között neki szimpatikusat, az meg is érdemli...

Szerk.: Itt a szomszédban egy kollégának van Samu S9-ese, hát sok mindent lehet mondani rá, de azt, hogy akadozik, lagol vagy nem reszponzív, azt especiel nem...

• Cifu

félisten

LOGOUT blog

Timer: A notchot az összes, amíg azt látja, hogy a szifonexxen van.

A gyártók így gondolják, a felhasználók... nos, efelől vannak kétségeim...

...nem jelenti azt, hogy nem a profit termelése az elsődleges cél, sőt, még inkább elvárás.

Félreértetted a mondatot. A Oneplus a BBK erőforrásaiból dolgozik. Melyik az az erőforrás, amelynek jó, hogy notch-os vagy jack nélküli telefonok jönnek ki? :F

Más szóval mennyi vásárló követeli a notchot, meg örül annak, hogy nincs jack? :F

joey04: Természetesen az nem jó, hogy "kitakar" a kijelzőből, de szerencsére ez nem is igaz. Itt egy példa:

Nem igaz, aham...

Már bocsi, de ez a notch védés nagyon mókás. Addig működik a dolog, amíg simán "állítva" a státuszsort oda lehet rakni. De tartalomfogyasztásnál, játéknál csak "kitakar", aztán lehet játszani vele, hogy ne okozzon gondot. A francért zavar valakit egy minimális káva alul/felül... :F

a jackről meg már írtam, én pl. már vagy 3 éve bt fejest használok, akkor is, ha éppen telefonom van, amin van jack csati. ha csak annyit elértek vele, ha csak annyit elértek vele, hogy +1 mah-t sikerült nyerni a telepnél, nekem már megérte.

A Pocophone F1 hogy oldja meg akkor, hogy 4000mAh-s aksi van és jack csatija? Bűvésztrükk, amit a Oneplus például képtelen megtanulni? :F

• Cifu

félisten

LOGOUT blog

válasz Timer #42 üzenetére

A Oneplus nem különálló cég, a BBK egyik almárkája a Vivo és OPPO mellett, a Vivo alulra, az OPPO középre és felülre, a Oneplus pedig felülre / prémiumra van pozicionálva.

Amúgy kiváncsi lennék, melyik fősodormenti vásárló az, amelyik elvárja a notch-ot és azt, hogy ne legyen jack csati a telefonon... :P

• Cifu

félisten

LOGOUT blog

válasz hajbel #18 üzenetére

Több helyet foglalt a kijelző alatti ujjlenyomtaolvasó és a nagyobb akksi. Leglábbis ez a hivatalos indoklás. Én tudok ezzel élni, főként mivel az értesítési ledet már megoldották appal, a jackhez pedig van átalakító a dobozban, valamint a jóféle type-c bullet füles 16 font/euró a hivatalos boltban, ami nem egy óriási összeg.

Izlések és pofonok, köszönöm szépen, amíg van választási lehetőség a piacon (és azért szerencsére akad), addig had döntsem el én, hogy mit szeretnék és mit nem. Mondjuk especiel semmi olyan lényegi pluszt nem nyújt a 6T, ami számomra fontos lenne, így fel sem merül, mint alternatíva. Ami valahol szomorú... :U

Nyilván lassú az ujjlenyomatolvasó, de ha hátul van, minden alkalommal fel kell emelni a telefont a feloldáshoz, ha pedig már felemelem, face unlockot is használhatok (ami gyorsabb mindennél). Viszont így asztalon heverve is fel lehet ébreszteni a telefont.

Especiel én tudok azzal élni, hogy a telefon alsó részén van egy akkora káva, hogy az ujjlenyomat-olvasó elférjen ott. Ha majd kompromisszummentesen fog menni a képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasó, akkor majd plusz pontot fog jelenteni. Mondjuk hátlapon lévő ujjlenyomat-olvasós telefon nekem sem kéne...

OP ide vagy oda, 1 éven belül eltűnik a jack a telefonokról.

Úgy egy-másfél éve ugyanezt írták azon hírek alatt, amelyek az iPhone 7 másolással már Android telefonokon is elkezdett eltünedezni a jack csati. Aztán a mai napig jönnek ki nagyon jó kis telefonok jack csatival...

• Cifu

félisten

LOGOUT blog

válasz Viper26 #14 üzenetére

A jack csati is elférhetett volna, pláne, hogy pár hónapja még büszkén állították, hogy a felhasználóiknak fontos a jack csati, és ők figyelnek a vásárlói visszajelzésekre.

De amint látjuk, mostanra ők már jobban tudják, mi kell a vásárlóknak. :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés