- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mjani1172 #53 üzenetére
Ez a horvátoknál is bejött. Nézd meg a food kínálatot, meg a polci kapacitást.
Huawei nem nagyon van rászorulva (de rosszul nem esik nekik), plusz ténylegesen multi. Ő azért komoly milliárdokat szokott átforgatni az EU piaca is.
Viszont szinte minden országban kiemelt téma a helyi multi pénzügyi stabilitása és fejlődése. Leginkább a tőzsdei szereplésre vagy az adókra gondolok.
Pl. fillérekért eladott/kiadott ingatlanok a humánerő növekedés miatt több állami hasznot jelentenek.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #51 üzenetére
Én az OPPO -t kedvelem, de természetesen ott is vannak hibák. Meg bitang jó a marketing.
EU -ban is jól kezdik (csak lassan) a sport támogatói megállapodásokkal.
Xiaomi -nál szerintem hamarosan szervezeti és személyi változások lesznek. Ennek az egyik előjele a tömeges boltnyitás és a béhúsz is.
Egyébként az oké, hogy a telefonok ára mindig esik, ahogy telik az idő. Itt viszont a problémásabb dolog a más régióban lévő forgalmazó, aki többnyire beraktároz. Nem tudom hogy néz ki náluk a kompenzáció, de gyanítom ez egyiküknek sem igazán jó. Legalábbis hosszútávon biztosan nem.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #49 üzenetére
Én mindenkinek szurkolok, akik hozzáadott értéket képviselnek. A hibákkal együtt.
Nem egészséges az egy- vagy kétszereplős nyomás nélküli piac.
Ahhoz, hogy egy márkát kifejezetten ne kedveljek elég sok "rosszat" kell letenniük arra az asztalra.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #45 üzenetére
Már ha nem értettem félre. (én is)
Szaradzsipiesznél sem mindig az SoC volt a hibás. Csak belevágják a telefonba, aztán olcsó húsként széttákolnak benne minden mást. Szoftveresen és/vagy hardveresen.
Járt nálam olyan MTK 6735 (M) is, ami konkrétan használhatatlan navigálásra.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #43 üzenetére
Szerintem Duliee nem erre gondol, hanem amit régebben csináltak 65xx -nél. Aztán mire kiadták (már ha kiadták) már a kutya nem foglalkozott a telefon támogatásával. Így jött a szarazemtéká. Mert rengeteg telefon megrekedt.
--------
Amúgy a droid frissítés nem csak a felületről szól, bár divatosabb ezt promózni. Meg néha nem ártana megkapni a szenzor, driver frissítéseket, vagy a biztonsági javításokat sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest