- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felesbandi
senior tag
Ennyi. Az ar emelkedesevel az elvaras is no. Ha valami kelloen draga, olyasmit is jogosan elvarhat az ember, amire nem feltetlen van szuksege.
Ha a konkurencia ugyanennyiert ad 128 gigat, akkor ahhoz kepest a 64 giga egy hatrany. Lehet, hogy ez massal kompenzalva van, mindennek megvannak az elonyei es a hatranyai.
De persze a hatranyokrol hallgatni kell, mert ha megemliti valaki, az egy kopkodo hater.
-
joey04
titán
Igen. Sajnos sokan keverik a kettőt. Alapból igen, ezen az árszinten kevés a 64gb, és pofátlanság. Ez tény, ezen nincs mit szépíteni. De az meg egy másik, ettől teljesen független dolog, hogy kinek elég, kinek nem. Ez teljesen független az ártól. Nekem pl zene nincs, mert online hallgatom, filmezni nem telefonon szoktam, az a pár egyszerű játék amivel játszani szoktam alig foglal helyet. Az alkalmazások szintén. Ami viszi a tárhelyet, az a képek, videók készítése, de azokat meg minden nyaralás után lementem 2 helyre, meg ezen felül is pár havonta mentem őket, mert bármikor tönkremehet, ellophatják a telefont. Így nekem elég a 64gb. És igen aktívan használom a telefont, mert ez az ébresztőm, ezen olvasom a híreket, ezen hallagatok zenét, podcastet, ezzel navigálok, ezzel fényképezek, ezen kommnikálok emailben, egyéb üzenetküldő alkalmazásokon keresztül, stb. Szóval mondhatni, hogy ébredéstől lefekvésig minden időszakban használom, de egyik sem tárhelyigényes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest