- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
BabMester #54 üzenetére
Pedig az Air2-m 16-os, dummdummdumm
Volt 4S-em is, fullra frissítve, 8 gigás. Konkrétan kuka volt
Egyúttal a hater kártya is megsemmisült, mert ugye az így nem lehetek. Basszus ha eladom, akkor viszont megint könnyű lesz ezt előszedni. Ja van még laptopból is Mac. Akkor megnyugodtam. De azért örülök, hogy ezt is rendeztük.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
BabMester #51 üzenetére
A Samsung TV-k esélyes hogy már most is, a tavalyi telefonjaik is tudnak mindkettőben rögzíteni.
Mindenesetre ha elterjed, az biztosan segít a szűkösebb tárhellyel rendelkezőknek.Én most 128GB-on vagyok, közel a fele foglalt. Az appokat leszámítva a javát persze nekem is a fotók/videók teszik ki. Na meg kb 7,5GB offline Spotify lejátszási lista. Valószínű hogy az én felhasználói szokásaimmal a 64GB szűk lenne, ez a 128 ideális.
De ez kb pont annyira szubjektív téma, mint a telefonok mérete, vagy designja. -
Tikakukac
titán
válasz
BabMester #47 üzenetére
Na, mit írtam fentebb?
Basszus, azért na, az évek meg a rutin, nem tud a téma újat mutatni.Akkor mit szarakodunk itt amúgy? Mehet a 16 giga alapnak aztán szevasztok. Mert akinek meg az elég, miért fizetne a 64-esért? Há' nem? Há' de.
Ez az a szint, ahol már hiába írom, hogy ember, 2020 van és a chipeket konkrétan már csempe helyett nyalják fel, olyan olcsó az áruk... de itt már rég enrage van és a beszélgetésnek lőttek. -
Noukoum
veterán
válasz
BabMester #47 üzenetére
Ilyen felfogással hozzák vissza a 16gb-os modellt, az is sokaknak elég lenne ma is. Akinek meg kell 64gb tárhely majd fizet 50e felárat, de nehogy már nekem a 300ezres telefonnál kikelljen fizetnem a plusz tárhelyet mert egyesek nem képesek 16gb-on elférni.
Nyilván nem neked kerülne több pénzedbe a több tárhely, hanem az applenek lenne profitkiesés leginkább termékpozícionálás, és a tárhelymegtelés csökkenése miatt.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
BabMester #43 üzenetére
A HEIF-el és a HEVC-el az a probléma, hogy sokkal kevésbé kompatibilis a más eszközökön való lejátszást, vagy a megosztást tekintve, mint a hagyományos formátumok.
Az én telefonomon (nem szifon) is van lehetőség mindkét formátumban való mentésre, de egyelőre egyiket sem használom emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest