- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
BabMester #54 üzenetére
Pedig az Air2-m 16-os, dummdummdumm
Volt 4S-em is, fullra frissítve, 8 gigás. Konkrétan kuka volt
Egyúttal a hater kártya is megsemmisült, mert ugye az így nem lehetek. Basszus ha eladom, akkor viszont megint könnyű lesz ezt előszedni. Ja van még laptopból is Mac. Akkor megnyugodtam. De azért örülök, hogy ezt is rendeztük.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
BabMester #51 üzenetére
A Samsung TV-k esélyes hogy már most is, a tavalyi telefonjaik is tudnak mindkettőben rögzíteni.
Mindenesetre ha elterjed, az biztosan segít a szűkösebb tárhellyel rendelkezőknek.Én most 128GB-on vagyok, közel a fele foglalt. Az appokat leszámítva a javát persze nekem is a fotók/videók teszik ki. Na meg kb 7,5GB offline Spotify lejátszási lista. Valószínű hogy az én felhasználói szokásaimmal a 64GB szűk lenne, ez a 128 ideális.
De ez kb pont annyira szubjektív téma, mint a telefonok mérete, vagy designja. -
Tikakukac
titán
válasz
BabMester #47 üzenetére
Na, mit írtam fentebb?
Basszus, azért na, az évek meg a rutin, nem tud a téma újat mutatni.Akkor mit szarakodunk itt amúgy? Mehet a 16 giga alapnak aztán szevasztok. Mert akinek meg az elég, miért fizetne a 64-esért? Há' nem? Há' de.
Ez az a szint, ahol már hiába írom, hogy ember, 2020 van és a chipeket konkrétan már csempe helyett nyalják fel, olyan olcsó az áruk... de itt már rég enrage van és a beszélgetésnek lőttek. -
Noukoum
veterán
válasz
BabMester #47 üzenetére
Ilyen felfogással hozzák vissza a 16gb-os modellt, az is sokaknak elég lenne ma is. Akinek meg kell 64gb tárhely majd fizet 50e felárat, de nehogy már nekem a 300ezres telefonnál kikelljen fizetnem a plusz tárhelyet mert egyesek nem képesek 16gb-on elférni.
Nyilván nem neked kerülne több pénzedbe a több tárhely, hanem az applenek lenne profitkiesés leginkább termékpozícionálás, és a tárhelymegtelés csökkenése miatt.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
BabMester #43 üzenetére
A HEIF-el és a HEVC-el az a probléma, hogy sokkal kevésbé kompatibilis a más eszközökön való lejátszást, vagy a megosztást tekintve, mint a hagyományos formátumok.
Az én telefonomon (nem szifon) is van lehetőség mindkét formátumban való mentésre, de egyelőre egyiket sem használom emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest