Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SMartin-HU
tag
Erre gyanakodott mindenki és cseréltem. Az ismeretségi körnek köszönhetően, a táp cserét is meg tudtam oldani olcsón. A második alkalom után, mivel mindenki a feszültségre gondolt, akkor is... azt mondták, hogy csere újra (sikerült is elintézni ráfizetés nélkül). A harmadik eset után, már inkább más vizekre evezek.
(Egyébként nem egyszerre ment tönkre a radeonnal, így az épületben lévő hálózatot is bemérték a kollégák
hátha találnak valamit, mert már nem volt ötlet...)Együttesen, így 5 alkalommal okozott kellemetlenséget a márka, ami nem igaz....... mert parádés, hogy 3db AMD/Radeon, CPU/GPU párral megáldott laptop is itt van a szekrényen, mert meghaltak.
Acer. Egyszerre lettek véve céges gépnek és 2-3 hónap különbséggel kimúltak. A 3db laptop összesen 9 alkalommal jártak a Csehországi, Brno-ban... ugyanis ott tudták szervizelni őket, még amikor volt garancia.
A céges kiszolgálóban Intel Xeon pörög 4 éve, 0-24. Én voltam a b@rom, hogy eddig húztam az ügyet. Csak ragaszkodtam hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS27DG702EUXEN) 4K 144HZ GAMER MONITOR UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG (32GS85Q-B) 32" QHD 180HZ GAMER MONITOR ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS28BG700EUXEN) 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34A650UXUXEN)34" UW-QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- HP EliteDisplay E243 23.8"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hátha találnak valamit, mert már nem volt ötlet...)