- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
válasz
this is life #47 üzenetére
Jó-jó, csak a hosszú bejegyzésben 966-ot írtál. Én azért megvárom míg kikerül hozzám Insideren kívül is. De ha kicsivel gyorsabb lesz, akkor már megéri a várakozást.
-
Zotya84
őstag
válasz
this is life #41 üzenetére
Csak egy apró észrevétel: Nálam 14393.1066 a legfrissebb stabil verzió. Bár már kipróbálnám én is a CU-t már.
-
Zotya84
őstag
Nem tudom, de jó volna, ha lenne még rá készülék. Este meg felrakom, oszt meglássuk változik-é valami.
Ugyan sokmindenben elmarad a konkurensektől, de cserébe nincs is tele annyi szeméttel a rendszer, mint a többi - bár ezt csak mások készülékén láttam -, a stabilitásával nekem nincs gondom, fontos hasznosság számomra az ingyé offline navigáció, folyamatosan csiszolják, bővítgetik. Úgyhogy én sajnálnám ha valamelyik másikra kellene váltanom, mikor lelakom a mostani készülékem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest