- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha leszeded insideren telepited es atallsz rp-re akkor lenyegeben a stabilnak nevezett Os-t kapod .. amennyi rosszat olvastam az rs2-rol ahoz kepest eddig egesz jonak tunik . Azert sebesseg teren hatalmas gyorsulasra ne szamits , inkabb olyan mintha egy arnyalattal furgebb lenne , de majd holnap egy 640 rs1-en levo telefonnal osszehasonlitom ...
-
Nekem is az 1066 volt fent most frissitek rs2 slow-ra , atvaltottam rs2 rp-re es az telepul eppen .. keves nyomogatas utan egyetertk Khan-nal porgosebbnek tunik a rendszer , egy kicsit valtozott a beallitasok menu , a terkepek app vegre rendesen mukodik nincs az elforgatasnal a felkepernyo fekete bug 3d nezetnel , a terkepet nem engedtem frissulni .. jelenleg itt tartok. Koszi az infot javitom a TIR-t a 735 topicban .
-
Khan13
senior tag
A navigációval óvatosan, mert itt teljesen lecserélték a térkép adatbázist, és elég sok helyen gyakorlatilag nincs kép, csak utca nevek, vagy fordítva
Ezen kívül teljesen jól működik, sokkal gyorsabb, mint az AU vagy az első változat volt még egy registry módosított 920-on is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Konzol Screenshot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest