- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt passzolom ... azt tudom hogy a wp forumon az rs1 alatt torteno hr hibainak kikuszobolesere, eddig a wdrt majd ujra updatelni a megoldas. Rs2-on erdekes semmi gond ezzel , patentul mukodik a hr , a biztonsagi mentesbol valo visszaallitas se okoz gondokat. De az rs2 nyugje szerencsere csak kozvetve erint (paromnak 640-e van ) ha hivatalosan megkapja , akkor sanszos hogy lesz vele gondom. Nekem l735 van , az szerencsere kimarad a CU updatbol ... feljebb linkeltem hogy az rs1 alatti hr milyen anomaliakat okoz ...
-
A bent ragado alkalmazas ikonokkal az a baj hogy tobbnyire app sincs mogotte , igy torolni sem lehet , rs1 specialitas 😀 , feltettem a rs2-ot , hat van meg mit csiszolni rajta , de az mar nem az en telefonomon fog futni.
Igazad volt rs2 alatt a hr es a biztonsagi mentesbol valo helyreallitas nem okoz gondot, de sajna rs1-en nem ez a helyzet. Most epp varom hogy feltoltodjon a telefonom, utana wdrt majd frissites rs1-re . Es igy is marad vegleg . -
Sajna rs1-en a sima hr megint vagy még mindig sok hibat okoz/hat , emiatt nem is javasolt ilyen teren erintett telefonok a teljesseg igenye nelkul 640,730,735 es meg sokan masok ... amugy pont forditva volt , egy ideig rs1 stabilon se volt gond a hr-el , de ez valtozott valamelyik build ota es azota kerulendo az alaphelyzetbe allitas ...helyette wdrt .
-
Reset alatt mit ertesz a hr-t (ami rs1 alatt bug halmazt csinál.a telefonból) vagy a wdrt ,majd upgrade w10m-re ,utána insider bekapcsolása ,slow ring rs2 felépítése ,végül ismet insider ott átlépni release previewre onnét is raereszteni az updatet es mar kesz is minden... A hr még mindig bugos mint rs1 alatt ?
Hroberto
,hat az rs3-ra nem sok felhasznalojuk lesz az tuti..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest