- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Így van!
Ez még jóindulattal is csak bétateszt, és akik megveszik, azok tesztelők.
A grafén és az általa megkövetelt technológia annyira új és annyira gyerekcipőben jár, hogy önmagában már az is hatalmas eredmény lenne, ha +30% gyártási költség mellett nem sokkal rosszabbul, de működne.
A bevállalt egy év is komoly fegyvertény, és pár év múlva okosabbak leszünk.
A grafénalapú technikák hőskorát éljük, amikor minden új termék valami új megoldást tartalmaz, gyártás és/vagy végtermék vonatkozásában is.
MaCS
-
cog777
őstag
Valoszinuleg jobban optimalizalt (tobb memoria stb) volt a hatosod. Nalam az 5S-en 1 ora skype kb teljesen lemeritette meg ujkoraban is. Ehhez kepest 1 ora videokonferencia/skype a p20 pro-n kb 25%-ot vesz le. Namost a gyenge aksival rendelkezo 5S-t a vegen mar 2-3x is toltottem. Lassulas: ha kuldtek meghivas cegen belul, akkkor kb 1 perc volt mire reagalt a naptar. Egyszeruen az 5s-en meg a ios futtatasa is nehezkes volt nem hogy az alkalmazasok. Szoval orultem hogy kaptam egy iphone xr-t vegre.
@CharlieDrop : nekem ez ceges volt es 5 evig hasznaltam aksi csere 3. eveben. -
nyisziati
veterán
"Olyan dolgot kérsz számon a technológián (a teljes akkumlátorpiac forradalmasítását), amit az nem tekintett céljának."
Na neeee. Ez volt a FŐ cél. Már kb. tíz éve is. Ha jól emlékszem már 2012-13 tájékán voltak cikkek ezzel kapcsolatban, minden jelentős androidos portál átvette.
Mert mindenki visszasírta a "butatelefonok" akkuidejét." Hogy az újságírók clickbaitjei miatt te ezt hitted, hát pech."
Akkor ezek szerint mindenki peches, aki erre számít. Főleg, hogy az ilyen cikkek eleve erre a várakozásra építenek."értékelem az igyekezetet és a haladást."
Na akkor most clickbait vagy haladás?El kéne dönteni.
Merthogy a másik kolléga még mindig nem kapott választ arra, hol is teszteltek VALÓDI grafént. -
Sajnos ez a színvonal itt, egy elvben valamennyire technikainak számító oldalon is. Elkeserítő.
Itt valamiért "számon kérik" a fejlődést, de bravúros logikával pont azokat a fejleményeket ekézik, amelyek előrelépésről számolnak be.
Persze, joggal lehet kritizálni a hurráoptimista szenzációhíreket, de tessék azokon "számon kérni" bármit is, akik ígértek valamit, amihez nem volt meg a megfelelő alapjuk.
Minimális tájékozottsággal és műszaki tudással, érzékkel felfogható lenne, hogy ennek a jelen hírnek a lényege az, hogy itt van egy tényleges, kész termék, amelyik egy érdemi lépést jelent a fejlődésben, illetve abban, hogy a fejlődés eredményei eljussanak a hétköznapjainkba.
Ehhez képest elkeserítő, hogy a legtöbb reakció nem arról szól, hogy de jó, hogy megint tettünk egy újabb (éppen nem is nagyon kicsi) lépést előre, hanem kesergés arról, hogy ez a lépés nem elég nagy.
Aki csak egy kicsit is képben van a témában, az tudja, hogy az akkumulátorfejlesztés korunk egyik legnagyobb tudományos kihívása. Nem véletlenül nagyon lassú a fejlődés -- és éppen ezért az apró eredményeket is rohadtul meg kellene becsülnünk.
MaCS
-
Somatom
veterán
De, mi az előrelépés? Gyorstöltés a mostani akkukkal is van. Azonos kapacitás mellett a méret sem csökkent észrevehetően. Hosszabb élettartam? Akkor miért csak egy év garit adnak egy grafén powerbankra? Ha egy év után előfordulhat, hogy lehal, akkor ebben sem történt előrelépés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest