- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
GSP
aktív tag
Köszi az infót.
-
nemorulok
csendes tag
válasz
alkatraz3000 #14 üzenetére
köszönöm a válaszod!
-
alkatraz3000
senior tag
válasz
nemorulok #13 üzenetére
Igen, simán. XS-ről váltottam, és nagyon brutál a különbség. Általában melóban is sokat telefonozok, 3-kor mikor lépek, általában 20-30%on voltam úgy, hogy takarékosra volt kapcsolva reggeltől. 91%os kapacitással adtam el a telefont. Most 13.37kor, standard módban van a telefon, és 65%-on vagyok, és az elmúlt 24 óra SOT-ja 9ó58p. Kizárólag lefekvés környékén teszem fel tölteni. Miután nem kaptam töltőt (anyátokat), így az autós töltőm van a lakásban. Nincs is más lehetőségem.
-
nemorulok
csendes tag
válasz
alkatraz3000 #11 üzenetére
Mármint kibír egy teljes napot (ami ugye min. 15-16 óra), és ezen belül 8-8,5 óra SOT? Mert akkor most megrendelem.
-
mbotnd
tag
Azon az 1 mm-en megspóroltak ennyit az akkuból? Érezni sem lehet, csak azt, hogy gyorsabban merül a telefon. Gondolom kellett valami, ami miatt láthatóan jobb lesz az összehasonlító videókban az elődhöz képest.
-
alkatraz3000
senior tag
nekem a sima 12 8- 8.5 óra SOT-ot tud stabilan. bár játszani nem szoktam, de netezni, zenézni, és chatelni elég sokat.
-
válasz
hyperspace #7 üzenetére
Mit kéne ezen nézni? Pont az nincs rajta, hogy hogy szedte szét.
Ha össze van ragasztva a kijelző hátulja a telefon belsejével, akkor persze jár a korbács az Apple-nek -
cog777
senior tag
Ez szerint kb 6 oras kepernyoidot lehet vele elerni, kb 1.5 napig birta - jatek nelkul.
Nekem sovanynak tunik, a Huawei P20 Pro-ban 4000-es aksi van, 2.5 ev utan a 1.5-2 nap meg mindig megvan.
Nagyobb aksi elonye hogy nagyobb az elettartama. Egy kisebb aksiju iphone 5S es SE 2 ev utan mar lekapcsolt telen 30-50% korul mert annyira elgyengult a napi toltestol es nem birta a terhelest.
Kar erte, Android utan visszaternek iphone-ra de az aksi kapacitast inkabb visszafejlesztik
-
zsoltiz
aktív tag
"mert a 12 és 12 Pro készülékek sovány, 2815 mAh-s telepe nagyon kevés aktív órát tesz lehetővé töltés nélkül. "
Azért ez így ebben a formában nem igaz. Mindenféle tesztek szerint vegyes használattal (játék, web, videó, stb) ~8 óra köröli aktív üzemidőt bir a 12 Pro. Ezt nem mondanám kevésnek akkor sem, ha van telefon -akár házon belül is-, ami többet bír. -
Egészen szerelhetőnek tűnik. Az első 1-2 ájfon szerelés után már nem tűnik lehetetlennek.
Nincs telibe ragasztva semmi (mondjuk az LCD, mint a Samsungokban), ahogy nézem, az már jó. -
Router
őstag
És ki fogja összerakni?
-
Lecs@
addikt
Ja, jó.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Most már biztosra mondhatóan derült ki az akkumulátorkapacitás, ami miatt sokan a nagyobb készüléket választhatják a normál Pro helyett.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest