Már szét is szedtek egy iPhone 12 Pro Maxot

Most már biztosra mondhatóan derült ki az akkumulátorkapacitás, ami miatt sokan a nagyobb készüléket választhatják a normál Pro helyett.

Itthon még csak előrendelhető, más országokban már holnaptól kapható az iPhone 12 Pro Max, ám egy szétszedős fotósorozat már meg is jelent a legújabb és legnagyobb iPhone-ról. Az alapvető felépítés az L-alakú akkucsomag miatt kicsit érdekes, de már a 11 Pro Maxra is ez volt jellemző, és sajnos hiába lett magasabb és szélesebb az elődnél, a vékonyításból eredően (8,1-ről 7,4 milliméterre karcsúsodott a 12 Pro Max) sajnos kisebb lett az akkumulátorkapacitás, 3969-ról 3687 mAh-ra csökkent.

A képre kattintva galéria nyílik!
A képre kattintva galéria nyílik! [+]

Ettől függetlenül persze így is a nagy iPhone egyik legnagyobb vonzereje lehet az üzemidő, különösen azért, mert a 12 és 12 Pro készülékek sovány, 2815 mAh-s telepe nagyon kevés aktív órát tesz lehetővé töltés nélkül. Persze a szenzorral együtt felfüggesztett főoptika képstabilizálása is erős érv lehet a 6,7 hüvelykes kijelzővel szerelt termék mellett.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs

    A legjobb almás telefon új szintre emeli a vízállóságot és a multimédiás élményt, az iPhone 11 mellett azonban nem biztos, hogy megéri bűnbe esni.

  • 12 év iPhone-nevezéktana

    Néhány évvel ezelőttig rendkívül jól átlátható volt az Apple mobilok palettája, mostanra azonban igen zavaros lett a kép - ezen a téren is.

Hirdetés