Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Egész jól elvagyok a mi 9t prommal lassan 3 éve. Már nézegettem csak a vérfrissités miatt hogy mire cseréljem de 450ért köszi inkább egy iPhone 13 pro max. Még kb egy évig megtartom de nem xiaomi lesz a következő. Nagyon elszálltak az áraik. Szerintem valamelyik következő csúcs iphone lesz ha már lud legyen kövér ne xiaomi :D kapják be a horror áraikat. Annyira nem jók. Pont az ár érték miatt voltak ennyire verhetetlenek!!!!
-
neoforce
aktív tag
-
Toninho13
aktív tag
Ha így folytatják, akkor lassan földbeállnak. A 12X egy kisebb kijelzős Poco F3 minimal upgraddel dupla áron. A közelségérzékelő hiánya számomra amúgy is eredendő bűn. A pocot is ennek az infónak a hiányában vettem...
-
Aryon87
félisten
-
Az X szerintem teljesen rendben van ennyiért, én tuti nem fizetem ki azt a 200 eurónyi különbséget a 12-ért. Nem hiányzik a szívás a Gen1-el a kisebb készülékházban.
Csak jöjjön minél hamarabb a széria.
-
-
Thor71
tag
Most, érdekes hogy meg se említi a MA... [kép]
-
Aryon87
félisten
válasz
Donki Hóte #5 üzenetére
Akkor ez nem túl jó előjel..
-
Sajna már a Mi10 széria is rövid életű volt, akárcsak a Mi11 széria (itt most nem a butított T jelű modellekről beszélek, hanem az eredeti Mi10 és Mi11 modellekről).
Ráadásul a Mi10 sorozattal azt az öntökökönlövést is elkövette a Xiaomi, hogy Európába az egykártyás modelleket hozta, aki pedig ennyi pénzt ad egy telefonért, az nem akar szoftvert és SIM kártya foglalatot hekkelni
-
Aryon87
félisten
Csak jelenjen meg nálunk is és ne legyen rövid életű mint a 11es széria..
-
floratm
senior tag
Jo lesz 1 év mulva. Addigra megfeleződik az ára...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A decemberben Kínában bemutatott készülékcsalád európai startjának dátuma sincs még meg, az árakról azonban már megy terefere.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest