- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
Döglött Róka #64 üzenetére
Az úgy 2,5 vagy 3éve váltottak a bitmapos GMaps-ról. Azóta él a térképletöltés kísérleti funkcióként szóval ez egyáltalán nem egy nagy újdonság, hanem egy 2éve létező lehetőség. Azt meg hogy minek van újra és újra "bereklámozva" nem nagyon értem, főleg úgy hogy nálunk nem volt sose elérhető.
-
Keem1
veterán
válasz
Döglött Róka #64 üzenetére
Nem tudom biztosan, de nekem úgy rémlik, 2-3 éve lehetett, emlékszem, sokfelé cikkeztem, én meg pont azon lepődtem meg, hogy azelőtt nem vektoros volt a gugli térkép. Most bizonyítottan az, mikor lekorlátoznak 32 kilobites sebességre (rendszeresen túllépem a csomagban lévő 500 MB-ot), nem sokkal lassabb a térképek betöltése, kép esetén drasztikusan kellene növekednie a betöltési időnek.
-
llaszlo
veterán
válasz
Döglött Róka #49 üzenetére
Pontosan, nem vektorgrafikus. Ezért is hanyagoltam mindig is. Pedig nagyon jó lehetne.
-
atike
nagyúr
válasz
....beb*szna...
-
vicze
félisten
válasz
Kép alapú, normális?
Hogyne lenne vektorgrafikus, különben több GB lenne. Egyszerűen sokkal részletesebb mint egy hagyományos autós térkép és sokkal, de sokkal több POI van, és azt is mind menti, beltéri térképeket minden és az Londonban elég sok van. -
Syl
nagyúr
válasz
Ez elég szomorú. Azt hittem a gugli többre képes...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest