- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Nem nagyon értem, mi változott... Bécset eddig is le tudtam menteni, Budapestet nem. Most továbbra is le tudom menteni Bécs térképét, Budapestét nem.
Köszi Google... -
Keem1
veterán
válasz
Döglött Róka #64 üzenetére
Nem tudom biztosan, de nekem úgy rémlik, 2-3 éve lehetett, emlékszem, sokfelé cikkeztem, én meg pont azon lepődtem meg, hogy azelőtt nem vektoros volt a gugli térkép. Most bizonyítottan az, mikor lekorlátoznak 32 kilobites sebességre (rendszeresen túllépem a csomagban lévő 500 MB-ot), nem sokkal lassabb a térképek betöltése, kép esetén drasztikusan kellene növekednie a betöltési időnek.
-
Keem1
veterán
Ezt ne, jó? Ne akarjátok a fél topicot hozzá nem értéssel magatokra hergelni
A Google Maps vektorgrafikus, mindenki megnyugtatására közlöm, évek óta az.
Mielőtt bárki lehurrogna: használom a Google Maps API-t, és direkt kell választani, ha képalapút szeretnél, tehát szándékosan. Egyébként meg a vektoros renderelőmotor dolgozik.
Próbáljátok ki, hogy forgatjátok a térkép irányát. Finoman, gördülékenyen, újratöltés és további adathasználat nélkül teszi, ha kép lenne, vagy adatot használna, vagy szőrös, de legalábbis nem átmenet nélküli lenne a forgatás.
-
Keem1
veterán
30-50 után lassabb, de működik. Nekem a maps egy hónapban szokott 20-30 megát megenni, ha használom (nem mindig használom), egy-egy alkalom pár megát, 2-5-öt fogyaszt legfeljebb.
Meg aztán akinek arra van igénye, van nagyobb csomag is, nekem néha a fél giga se elég, ami van a csomagomban, de mivel utána csak lelassítanak, nem bővítem.A példámat ("legótvarabb csomag") csak azért hoztam fel, mert amelyik csomagban ma nincs mobilnet, ott úgy általában más gondok is lehetnek (pár éve váltottam egy kőkorszakiról, aminek még a percdíjai is drágábbak voltak az új csomagénál, és még a havi díjam is olcsóbb lett váltás után, plusz net, satöbbi).
-
Keem1
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- EAFC 25
- Synology NAS
- Bluetooth hangszórók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Diablo IV
- Linux haladóknak
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest