- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Nem nagyon értem, mi változott... Bécset eddig is le tudtam menteni, Budapestet nem. Most továbbra is le tudom menteni Bécs térképét, Budapestét nem.
Köszi Google... -
Keem1
veterán
válasz
Döglött Róka #64 üzenetére
Nem tudom biztosan, de nekem úgy rémlik, 2-3 éve lehetett, emlékszem, sokfelé cikkeztem, én meg pont azon lepődtem meg, hogy azelőtt nem vektoros volt a gugli térkép. Most bizonyítottan az, mikor lekorlátoznak 32 kilobites sebességre (rendszeresen túllépem a csomagban lévő 500 MB-ot), nem sokkal lassabb a térképek betöltése, kép esetén drasztikusan kellene növekednie a betöltési időnek.
-
Keem1
veterán
Ezt ne, jó? Ne akarjátok a fél topicot hozzá nem értéssel magatokra hergelni
A Google Maps vektorgrafikus, mindenki megnyugtatására közlöm, évek óta az.
Mielőtt bárki lehurrogna: használom a Google Maps API-t, és direkt kell választani, ha képalapút szeretnél, tehát szándékosan. Egyébként meg a vektoros renderelőmotor dolgozik.
Próbáljátok ki, hogy forgatjátok a térkép irányát. Finoman, gördülékenyen, újratöltés és további adathasználat nélkül teszi, ha kép lenne, vagy adatot használna, vagy szőrös, de legalábbis nem átmenet nélküli lenne a forgatás.
-
Keem1
veterán
30-50 után lassabb, de működik. Nekem a maps egy hónapban szokott 20-30 megát megenni, ha használom (nem mindig használom), egy-egy alkalom pár megát, 2-5-öt fogyaszt legfeljebb.
Meg aztán akinek arra van igénye, van nagyobb csomag is, nekem néha a fél giga se elég, ami van a csomagomban, de mivel utána csak lelassítanak, nem bővítem.A példámat ("legótvarabb csomag") csak azért hoztam fel, mert amelyik csomagban ma nincs mobilnet, ott úgy általában más gondok is lehetnek (pár éve váltottam egy kőkorszakiról, aminek még a percdíjai is drágábbak voltak az új csomagénál, és még a havi díjam is olcsóbb lett váltás után, plusz net, satöbbi).
-
Keem1
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS ROG Ally
- Interactive Brokers társalgó
- Gitáros topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest