- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
weberzolee
aktív tag
válasz
szupermacs #154 üzenetére
WP is MTP eszközként látható. ha az zavar hogy nem látszik a totalban akkor:
WPD Plugin x84 - x64
WP -n mondjuk nem próbáltam de fényképezőnél hibátlan. -
tomboy0013
veterán
válasz
szupermacs #154 üzenetére
8.0 óta felismeri tárhelyként azaz 2012 óta megy ez a funkció.
-
Dalai Láma
őstag
válasz
szupermacs #101 üzenetére
Ez biztos, sokaknak az erős HW a szempont, mert biztos az a jobb, ha az a szám nagyobb. A winnek talán ez az előnye is hátrány, hogy nem akkora a gépigénye, mert sokkal jobban optimalizált. Ezért fölösleges alá erősebb HW-t tolni, persze lehet, de egy szint fölött tök mindegy, nem nyersz vele semmit. Kevesebb rammal is elvan, de a specifikációja meg így nem olyan szép. Ha tzúl olcsón adnák, akkor meg talán elkönyvelnék sokan gagyinak, lehet, hogy ez húzódik meg az árazás mögött.
-
Dalai Láma
őstag
válasz
szupermacs #89 üzenetére
Tárhelyben egyértelműen. Nekem ez jó, mert egyelőre nincs benne SD kártyám, de nem kell aggódnom, hogy nem tudok feltenni egy appot. Aztán ha veszek egy 128 megás SD kártyát, akkor mindegy.
Dizájnban egyértelműen, tényleg nagyon szép telefon.
A kijelzője is szebb (persze ez szubjektív is lehet).A kamerát nem tudom, meg kell nézni egy összehasonlítást. Most ahogy láttam, egész sok ilyen összehasonlító teszt van. Azok alapján pontosabb képet kaphatsz, mint amit én itt leírok neked, mert nincs 640-em. Amúgy az is egy jó kis telefon, majdnem olyat vettem. Akinek olyanja van a környezetemben, nagyon szereti. Aztán ízlések, és pofonok.
-
Dalai Láma
őstag
válasz
szupermacs #78 üzenetére
Szerintem nem utód, szerintem szarul számoz az MS. Újabb, és több területen jobb is a 640-nél.
-
Dalai Láma
őstag
válasz
szupermacs #47 üzenetére
Nincs olyan sok hiba, sőt egyre kevesebb.
Nekem jelenleg semmi szembetűnő nincs, persze attól is függ, ki mire használja.
A 640 nem rossz, majdnem vettem egyet használtan, pár kis karc a kijelzőn tántorított csak el. Aztán 650 lett belőle, ami szebb és erősebb is, meg 16 GB belső memória. Azt látom, hogy -főleg az MS alkalmazások - rendszeresen frissülnek, idén pedig a héten jön a 3. frissítés a rendszerhez, szóval folyamatos a javulás.Közel sem olyan rossz ez, mint a híre.
-
válasz
szupermacs #47 üzenetére
Azért nem minden felhasználásra olyan rossz. Barátnőm pl. nagyon szereti, mert az ő felhasználási szokásait nem korlátozza semmiben.
Nekem már bajom lenne vele az app kínálat miatt, és amiatt, hogy nicsenek 4 col körüli készülékek.
Magával a rendszerrel nekem nincs bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest