Új hozzászólás Aktív témák
-
weberzolee
aktív tag
válasz
szupermacs #154 üzenetére
WP is MTP eszközként látható. ha az zavar hogy nem látszik a totalban akkor:
WPD Plugin x84 - x64
WP -n mondjuk nem próbáltam de fényképezőnél hibátlan. -
weberzolee
aktív tag
válasz
Dalai Láma #151 üzenetére
hát azért a "nem adják ugyanazt az élményt" nem egészen fér bele abba, hogy alap funkciók nem működnek. nem várom el hogy asphalt 7/8/100 pöpecül fusson a telómon, nem is arra használom, de azért egy Viber/visszaszámlálás/értesétés elég alap funkció ahhoz, hogy gond nélkül működjön, még egy ötforintos telefonon is. és ehhez semmi köze annak, hogy nem kapta meg a 10-et (bár ugye az 535 megkapta de ez sem segített). ez a funkció a kezdetektől nem működik megfelelően.
mint mondtam, a wp egyetlen előnye az lenne, hogy az olcsó készülék is megbízhatóan működik, ami régen droidnál nem volt jellemző (most nem tudom mi a helyzet, LG Leont nyomkodtam, nem biztos hogy rosszabb egy 535-nél). most hogy ez az előny is elveszett, nincs az a józan ésszel átgondolt érv, ami a wp mellett szól. 40-50e forintért már működő droidot lehet venni ismert márkákból is. 150-200e forintért meg bármit vehetsz ami jobb mint a wp.
én az életben soha nem merném nyugodt szívvel ajánlani a wp -t senkinek a tapasztalataim alapján, és biztosan merem állítani, hogy nem én vagyok az egyetlen. mondom ezt úgy, hogy 7.5/7.8/8/8.1 és 10 is volt már és hosszútávon soha nem voltam elégedett, az egyetlen ami megnyugtatott, hogy ugyanezért az árért nem volt működőképes alternatíva. az évek során viszont eljutottam arra a szintre, hogy már nem érdekel az ár, egyszer akarok 3-4 évre egy olyan telefont, amit bekapcsolok, működik és örömmel használom a 4. évben is, mert amennyivel olcsóbban vettem telefont, az már nem éri meg azt a sok kompromisszumot, amit kötni kell. arról nem beszélve, hogy az összes telefonból 0 forinttal szálltam ki (610/620/535). na most ha ezt összeadom, akkor ott vagyok hogy -90.000. ha 3 évvel ezelőtt veszek előfizetéssel egy Apple vagy független Nexus terméket akkor most pontosan annyit érne a használt piacon, mint amennyit rá kellett volna dobnom a 90e -re. viszont 3 évig gondtalanul használtam volna a telefonomat úgy, hogy minden funkció működik rajta amit egy okos telefontól elvár az ember és jelenleg is a legfrissebb elérhető operációs rendszer lenne a készüléken mindenféle haxolás nélkül. és ugye nem ott tartanék hogy már megint le kéne cserélni a telefonomat...
-
weberzolee
aktív tag
válasz
#47106304 #121 üzenetére
értem már, ha nálad minden jó, akkor nincs is hiba. mondom én hogy wpSheep vagy
, én meg biztos rosszul fogom, meg kb az összes user aki 8.1 -et használ, vagy 535 -öt 10 -zel. lassan kétlem, hogy egyáltalán láttál már életedben WP-t, mert hidd el nekem, aki évek óta használja a rendszert, az tisztában van a hibáival. Max az lehet elégedett, aki friss modellt használ, vagy nem használ okos funkciót.
-
weberzolee
aktív tag
válasz
#47106304 #108 üzenetére
de meg tudna győzni, ellentétben veled, mert te a böfögésen kívül egy érvet sem hoztál fel, azt meg hogy a kérdéseimre válaszolj el sem vártam, te vagy az iSheep WP -s verziója
.
@Dalai Láma
beállítás csekkolva, háttérben futhat mind2 alkalmazás. Lumia 620 WP 8.1, szóval ha ez neked megy, akkor a WP 10 kiváltsága, vagy az én telefonom hulladék. Mindenesetre a 610 -zel is megszívtam, a 620 -szal és az 535 -tel is. kérdem én mégis mi indokolja, hogy bizakodva vegyek egy 550 -et? és itt a nagy probléma, mint írtam budget kategóriában lehetne erős a WP, de ott meg hulladékot gyárt. flagship kategóriában abszolút esélytelen. -
weberzolee
aktív tag
válasz
Dalai Láma #97 üzenetére
-Stopwatch Pro+ Lumia 620 kombó
-wifivel, hát ezaz. alapvető koncepciós hiba, hogy egy csempe frissítést netkapcsolathoz köt a rendszer.persze elméletileg online tartalom kerül a csempére, de ugye van úgy hogy mégsem. pl miért is nincs óra?
-rezgés és csengés megy már egyszerre?
-Egg Timer Pro+ szintén nem ment lezárt képernyőn (Lumia 620)lehet, hogy ez csak drága telefonon megy, de az emberek alapvetően azért vesznek WP -t, mert eddig alacsony áron megbízhatóbb telefont kaptak mint droidon. ez az előny elmúlt, és ez egész biztosan meglátszik az eladásokon.
-
weberzolee
aktív tag
válasz
#47106304 #91 üzenetére
ja értem, te meg nem tudsz olvasni. egy szkájpon mégis mit kell beállítani? rendszergazdaként indítsam el hogy ne írja ki hogy nincs kamera, esetleg 535 kompatibilis módban? nem azt mondtam, hogy nem működik (bár lehet hogy nem megy, mert nem néztem tovább), hanem hogy hibaüzenettel indul. érted, hibaüzenet a Microsoft vasán a Microsoft szoftverével.a SIMA skype megy, kezeli a kamerát. SKYPE VIDEO. és ha már itt arcoskodsz, akkor légyszi mondd már el hogy hogy lehet a Vibert rávenni hogy csörögjön, és azt is mondd meg, hogy hogyan tudom a 620 -on 8.1 -en a visszaszámlálást lezárt kijelzővel működtetni (10 -en nem próbáltam, de ha a Viberből indulok ki akkor ONscreen esetén sem megy
). na ha ez megvan, akkor mondhatod hogy nem értek hozzá. és hát igen, valószínűleg ios lesz wp után, az legalább működik. igaz hogy drága, de van támogatás legalább 5 évig, fél év múlva nem a felét éri (már ha el akarnám adni). vagy Nexus, de ez teljesen OFF.
Várom válaszod, a kérdésekre!
-
weberzolee
aktív tag
válasz
#47106304 #69 üzenetére
hát persze. semmi gond, amíg telefonként használod. meg navigálni. arra tényleg frankó, de hahó, ez egy OKOSTELEFON OS, ha erre van szükségem nyomógombos Nokiát veszek (de már azt se...)
-a böngésző egy hulladék
-háttérben futó alkalmazások nem mennek rendesen (Viber, Messenger)
-lezárt kijelző mellett nem megy a visszaszámlálás, ami nem egy highend funkció lássuk be
-élő csempe CSAK mobilnettel megy (pl egy akkuszinthez minek???)
-zárképernyőn az értesítések randomra frissülneknagyjából ennyi ami eszembe jut Lumia 620 és 535 használata során. lehet mondani, hogy vegyél 950 -net meg 930 -at mert azon minden frankó, de ha ennyit akarnék költeni telefonra egész biztosan nem Lumia lenne.
Ja még egy apróság, 535 -ön elindítod a Skype Video -t és kiírja hogy NINCS előlapi kamera. Microsoft telefonon futó Microsoft szoftver. remekül fejlesztett alkalmazás meg kel hagyni.
-
weberzolee
aktív tag
válasz
Dilikutya #18 üzenetére
Vibert külföldi rokonok hívására használnám, egyébként egy 200MB -os nettel vígan eltelefonálgat az ember havi 1-2 órát, és persze ott a wifi is. Erre semmilyen vezetékes alternatíva nincs, másrészt az ugye helyhez kötött. Androidról még nem hallottam panaszt, ahogy IOS -ről sem. A hívás minősége kompromisszumos nyilván, de Winen már maga a bejövő hívás fogadása is meghiúsul.
-
weberzolee
aktív tag
Hát a Lumia 535 egy oltári sz@r vétel volt. Lumia 620 tulajként értetlenül állok a telefon előtt és próbálom feldolgozni, hogy egy Win Phone 10 nem képes Viber futtatására a háttérben. Nem tudom, hogy ez a Viber vagy a Win hibája-e, de szégyen hogy egy okostelefonnak nevezett valami ennyire sem képes. Bár ne frissítettem volna... 8.1 -en legalább hébe-hóba működött. Na ezért nem fog a Win soha piacot szerezni magának. SMS/Telefon/E-mail megy stabilan, de ettől még nem lesz okostelefon belőle. Nálam ezzel vágta el magát örökre a rendszer, pedig nekem bejött.Meg ugye a frissítés elmaradása a 620-ra. Előtte 610 maradt ki, most a 620. Értem én hogy budget telefon, de ha a frissítés flottul menne akkor lenne létjogosultsága a wines telefonnak, így nem sok előnye maradt a többi rendszerekkel szemben. Már lassan az ár/érték arány is elmarad a kínai csodákhoz képest, azokon legalább a Viber működik, frissíteni meg pont olyan gyakran fogják mint a wint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged