- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
válasz
aprokaroka87 #131 üzenetére
Azt írtad, csak nem tudom, melyik alap dolgokat. Telefonálni, netezni lehet vele, kezeli az alkalmazásokat, az értesítéseket. Ezek az alap dolgok. Ezeket az OS tudja. És még mást is.
Az, hogy van-e esélye, vagy használható oprendszer, az két külön dolog. A történelemben sokszor láttuk már, hogy nem mindig a jobb fog győzni. De itt nincs szó ilyesmiről, az MS több lábon áll, a telefonok az ökoszisztéma egyik darabja.
Amit írtál, ahoz képest van másik modell is, amit az apple követ. Szerintem az apple-nek is van esélye.
A google nem fogja megoldani az univerzális app izét, mert egyrészt nincs tele a világ google oprendszerrel futó pc-vel, konzollal, stb. Másrészt nem tudom, mi az, amit az MS nem normálisan old meg.
Jó lenne, ha leírnál pár konkrétumot, mert lehet, hogy igazad van, csak a hsz-edből ez nem derül ki.
-
Dalai Láma
őstag
válasz
aprokaroka87 #127 üzenetére
Az, hogy nem érdekli őket, nem jelenti azt, hogy szar is. Nagyon jól összerakott, szerethető rendszer ez. Főőleg, hogy a kezdeti bugokat kijavították.
Melyik alap dolgokat nem tudja? Szerintem az alap dolgokat pont tudja, nagyon is jól. Ami néha hiányzik, az pár extra funkció innen-onnan. De pl. ígérik a duplakoppos ébresztés visszahozását is, folyamatos a fejlesztés, és nem kell éveket várni egy frissítésre.
-
hroberto
veterán
válasz
aprokaroka87 #127 üzenetére
Ilyen semmitmondó hsz-re mi szükség van?
-
Dalai Láma
őstag
válasz
aprokaroka87 #125 üzenetére
Az OS szerintem rendben van. Stabil, gyors, szép, jönnek a frissítések, prímán használható.
Nyilván van hova fejlődni, de nincs ezzel baj, legalábbis egyelőre nem látok nagy bajokat a rendszerrel. -
Dalai Láma
őstag
válasz
aprokaroka87 #122 üzenetére
Ezt kifejtenéd?
Egyébként mást is fejlesztenek, sőt, tulajdonképpen leginkább mást fejlesztenek.
De te most az OS-re, vagy a HW-re gondolsz? És azon belül melyikre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest