- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
+1. Én is hiányoltam egy pár soros cikket a 10.3 vagy 10.3.1-es frissítésről. Nem hiszem, hogy ennyire elhanyagolható.
Persze, utána olvastam máshol, másik magyar oldalon. Ha ez kell, akkor megteszi az ember. Nem kötelező ide járni és itt olvasni.De szeretjük ezt az oldalt, szeretnénk mindent innen megtudni, ami a mobilos világgal kapcsolatos és újdonság. Az meg gáz, hogy a Note 7-8 és Galaxy S7-8-ról minden nap kijön cikk, iOS frissítésről meg semmi.
(#90) DS39: S3 Neo KitKatet futtat, nem annyira régen jött egy biztonsági frissíts hozzá. Főverzióból nem kapott újat, de legalább a biztonságit ráküldték.
-
-
RaveForce
veterán
"De végeztem az off-fal, a szerkesztők úgyse olvassák nagyon a topikokat, engem meg bannolni fognak. Azért írtam (szigorúan offban több topikba is, hátha valaki fentebb rájön a bakikra. Szélmalomharc."
Ha tenyleg ennyire zavar a dolog, hogy tobb topikban is offolsz vele, de igazabol tisztaban vagy vele, hogy a szerkesztok itt nem olvassak, ahogy irtad, miert nem dobtal rajuk egy privatot, mar akkor amikor eloszor felsejlett benned az elegedetlenseg? Valszeg mar reg kaptal is volna valaszt toluk.. -
perge666
veterán
Tényleg nem bántásból írom, de nem azért olvastam el a cikket meg a hozzászólásokat hogy az IOS-ról sajnálkozz, ennek itt nincs helye.
Most írjam le ide hogy a közelebbi boltban nem kaptam tökmagos kenyeret az imént, ezért el kellett mennem a következőbe ami majdcsak +500méter?
Hogy témába is vágjak, nekem 2015-ös A3-am van ami annó 4-el jött ki, amikor vettem újanon már 5-ös volt rajta, néhány hónapja megkaptuk a 6-ot.
Nekem a Lollipop és a Marshmallow is tökéletesen megfelel, a Nougatban már nem is reménykedek, de ha kiadnák, gondolkodás nélkül feltenném mint szerintem sokan mások, de sajnos ez nem rajtunk áll, ezért kicsit furcsállom ezt a cikket. -
tibcsi0407
félisten
Nyilván korrektebben is leírhatta volna, de igaza van. Ráadásul nem ez az első hír, ahol az iOS frissítéssel kapcsolatban kommentelsz.
El kell fogadnod, ez nem egy Apple-közeli hírportál. Vannak főverziós váltásról mindig bemutatók, de dem is fognak minden alverzóról cikkezni, mert minek?
Ezeket a híreket lehozzák, ahogy máshol is lehozza a média. -
janeszgol
félisten
Ja, bocsi.
Természetesen. Akkor is érdemelne, ha a kutya nem használná. Ez egy mobilos online újság, ha úgy tetszik. Kötelessége lenne ennek eleget is tenni. (Ahogy tesz is, mert rengeteg teszt van a MA-n. Olyan jó, hogy több száz telefon keresésénél >99%-ban találtam tesztet a MA-n. A Lumia 530-ról nincs például, de annak meg van fóruma. Viszont a híreknél is illene és egy iOS rendszerverzió frissítés az a kategória, amit illene. Ha nincs hozzá eszköz, akkor másoljanak cikket, nem szégyen az.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest