- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci_csk
senior tag
Az En T2 Ultram is szuperul mukodik.
igaz csak egy folia van rajta.
-
galaxys80
veterán
Nem tudom min múlhat. Talán a szolgáltató is közrejátszik. Volt akinél a hálózati beállítások törlése oldotta meg. Nálam egyszerűen csak eltűnt a 8.1.2-vel.
(#16) stemplar07
Hát az iPhone topikban jó néhány I6 tulaj panaszkodik erre, úgyhogy ez egyáltalán nem típus függő. Ebben az IOS a ludas nem a telefon.
(#17) madle
Én az I5-el vagyok ugyan így. Semmi okom rá, hogy váltsak. -
madle
őstag
válasz
stemplar07 #16 üzenetére
ameddig csak lehet használom az 5s-em, nekem ez a forma a tökéletes és a legszebb.
Remélem még bőven el fogja bírni az iOS 9-et
-
stemplar07
őstag
Tervezett elavulás...,, igen ez a jó kifejezés..
a 6-osnak semmi gondja... tehát dühöngj, és előbb utóbb add el.. és vedd meg a legújabbat ....
-
madle
őstag
Nem akarok ezzel bajlódni, mivel eddig semmi problémám nem volt vele, amióta megjött a 8, azóta csesztet.. 2-3mp-es késéssel tudok beleszólni de azért idegesítő, hogy egy drága rendszerről meg telefonról beszélünk, akkor ne akadozzon már úgy mint egy 20 ezer forintos huawei, vagy akármi.
-
Kinder
senior tag
1 és 2.
Nekem ugyanúgy megmaradt a fél percig nem tudok beleszólni probléma -
Kinder
senior tag
Lassan több frissítés lesz az telefonomra, mint az Androidra...
-
madle
őstag
Számomra még a legidegesítőbb hiba fenn áll, a hívás felvétel csúszása, ezt még sajnos az előbbi frissítés sem orvosolta, a csengőhang eltünésekre fektették a hangsúlyt úgy látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest