Már készül az iOS 8.1.3

Hirdetés

Az elmúlt hetekben számos foltozgatást végzett az Apple az iOS 8-on, legútóbb a 8.1.2-es verziót adták ki, mely apró, de annál idegesítőbb hibák kijavítására szolgált. Úgy tűnik azonban, hogy a gépezet nem áll le, és hamarosan érkezhet a 8.1.3, mely egyelőre még csak a tesztelési fázisban tart. Ahogy a mostani, úgy ez a változat is csak optimalizálási és korrektúrázási célból készül, a nagyobb volumenű frissítést a 8.2 hozhatja el.

Ebben ugyanis már számos új funkciót épít be az almás vállalat, nem beszélve arról, hogy már az Apple Watch okosórát is támogatni fogja a rendszer. A hivatalos kiadás valamikor a karra szerelhető eszköz forgalomba kerülése előtt várható, a karácsonyi szezon alatt pedig a 8.1.3-at tehetik elérhetővé a cupertinóiak. Az iOS 8 egyébként már kezd belelendülni, a kicsit nehézkes indítás után a kompatibilis eszközök bőven több mint a felén fut már a legújabb Apple OS.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • Apple iPhone 6 - a méret nem minden

    A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.

  • Apple iPhone 6 Plus - szükség törvényt bont

    Az Apple soha nem látott méretű iPhone-t dobott piacra, hogy saját pályáján verje meg a Samsungot. Megváltozott formavilág, új iOS, fejlesztett kamera... elég ez a sikerhez?

  • Apple iPad Air - szállj fel magasra

    Az amerikai vállalat frissítette táblagépes termékportfólióját, az elnevezés pedig igaznak bizonyul; az új készülék tényleg nagyon könnyű és rendkívül gyors lett.

Hirdetés