- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
válasz
Zsoleszhun #29 üzenetére
Ilyen árak mellett egy pixel6 no-brainer...
-
mdraco
őstag
12X ...ez lehet a széria legkelendőbb tagja, hiszen nem óriási méretű, mégis a legtöbb felhasználó számára bőven elegendő tudást kínál majd.
Sajnos nem kisméretű kell a legtöbb felhasználónak, nem hiába van alig kompakt méretű
Mi 9 se miután tönkrement poco x3 nfc lett a hardver miatt de a mérete túl nagy. -
Aryon87
félisten
válasz
Zsoleszhun #29 üzenetére
Uh, nem lesznek olcsók.. Ultránál kinézem a 600K hazai árat
Pedig arra fáj a fogam nagyon, már a 11 is bejött nagyon. Csak legyen szolgáltatói kínálatban, és ne tiszavirág életű legyen mint a 11Ultra.
Úgy tűnik az ár miatt S22Ultra lesz nekem ebből jövőre, bár az is bőven 500K körül lesz sztem...Fólia és tok témáhooz: nálam is alap minden telóra, és még a hátlap is kap egy carbon mintás matricát, hogy még az se karcolódjon, és most már a kamerára is próbálok védelmet rakni. A kb 10 évem alatt szerencsére sosem volt kijelzőtörésem, pedig nem kicsit estek a telefonjaim, és általában mindig akkor, mikor nem volt fólia rajtuk
Mate10Pro a rekorder nálam esésben: 6x esés, legtöbbször pofára 1 éven belül. Karc nélkül adtam el anno.
-
NoMagix
addikt
válasz
Zsoleszhun #29 üzenetére
Na neeee, ennyire nem lehet drága!
Remélem tévedsz! -
hroberto
veterán
válasz
Zsoleszhun #29 üzenetére
Remélem ennyire nem lesznek drágák!
-
pusszycat
nagyúr
válasz
this is life #26 üzenetére
Én meg sem sem fogom a dobozból kivett telefont ameddig nem üvegfóliázom. És tok nélkül nem viszem sehova. Nem is volt törés problémám soha. Fő az óvatosság.
-
-
Hajlított kijelző miatt tőlem bármit tudhat, akkor sem kéne. Erre fóliát intézni horror. Max hydrogélt.
-
válasz
this is life #18 üzenetére
Azonos kódnevűeket nyugodtan össze lehet vonni
máris csökken a szám.
-
válasz
Schuler888 #3 üzenetére
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Schuler888 #3 üzenetére
Uncsi már ez a duma. Nem gondolnám, hogy túl sok IQ kell ahhoz, hogy ki tudja választani az ember, hogy melyik számára az ideális telefon. Lapozz.
-
pusszycat
nagyúr
A cikk nem említi ezért én megemlítem, h a kicsi 12X 33W vezetékmentes töltést is kap. Igy már kicsit érdekes. Lehet erre érdemes lecserélni a pár hónapos 11 Lite 5G-m.
-
-
GreatL
őstag
Kicsit Szia Uram!-os a cikk. Van benne egy elírás a Samsung piacra-dobásnál, így vicces.
-
Tschubi
tag
válasz
<Adamsky> #10 üzenetére
(tényleg nem vitatkozva)
Szerintem te már egyedi igényeket írtál le, mert jelenleg a Xiaomi ilyen paraméterekkel bíró telókat nem kínál. Én legalábbis nem tudok róla.
És a külön design, amit szintén szeretnél elérni, az is egyedi igény.
A gyártóknak az az érdekük, hogy olyan telefonokat kínáljanak, amit sokaknak és minél drágábban el tudjanak adni. Vannak alap HW elemek, amiket variálnak, így hozva létre megannyi változatot. A Xiaomi ezt most azért túltolta, szerintem.
-
joey04
titán
na végre újra dupla zoom. bár a 3-10 helyett szerintem továbbra is jobb (hasznosabb) a 2-5.
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... a másik oldalról meg egyedi igényeket támasztanak."
A mondatod ezen részét nem értem. Ki támaszt és mit?Én csupán arra szerettem volna rámutatni, hogy manapság egyik telefon olyan, mint a másik. Nincs igazi különbség se design-ban se méretben (nekem mondjuk ez utóbbi fáj legjobban).
-
szaszimi
tag
ha karacsony elottig megjelenik, valoszinuleg a ket unnep kozott jon a 13-as vegre
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Schuler888 #3 üzenetére
Nem ez a baj, hanem, hogy kb. mind egyforma:
• kamera lyuk (középen, bal- v. jobb oldalon)
• méret: nagy, nagyobb
• dudorkamera (asztalra téve: balra billen a telefon, jobbra billen a telefonÉteri lenne legalább egy olyan típus Android-os vonalon, ami:
• max. 150 × 70 mm befoglaló méretekkel bír
• nincs hajlított kijelző, lyuk, sziget, stb. (ld. ROG Phone 5s vagy a Sony telefonjai)
• vezetékmentes töltés
• NFC
• wifi 6
• közepes, de modern SoC (nem játszok → nem akarok mini főzőlapot magammal hordani) -
Segal
veterán
Szerintem eselytelen hogy az Ultrat is bejelentik iden.
-
NoMagix
addikt
válasz
Schuler888 #3 üzenetére
Az nem baj, ha lesz közöttük nekem megfelelő darab!
-
Schuler888
senior tag
Meg lesz a 60-70 telefon iden?
-
NoMagix
addikt
Na, ezt a szériát lehet még megvárom az új telefon vásárlással!
Talán nem lesz a sima 12 nagyon drága!
A méret nagyon tetszik, a hajlított kijelző annyira nem kellene nekem!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Akárcsak tavaly, a Xiaomi most is igyekszik megelőzni mindenkit a bemutatóval.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest