- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
btprg
senior tag
+1
A saját véleményem meg az, utálatos dolog ez a "játszva tanulás"... Amikor már azt se hagyják, hogy csak tologassa a kisautót, vagy "Ki nevet a végén?"-t játsszon, mert mindenbe sunyiban bele kell csempészni valami erőltetett oktató faszságot.
Tanultunk az óvodában angolt. Csak halandzsa szinten maradt meg belőle pár apróság, semmi értelme nem volt. Amikor még magyarul se tud beszélni rendesen a gyerek, minek ilyeneket erőltetni?
Kell a felhőtlen gyerekkor a gyerekeknek, utána lesz idejük egész életükön át tanulni. -
janeszgol
félisten
Ezt én is így gondolom. Ott az öcsém örökbefogadott fia. Okosabb az átlagnál, de nem annyira, hogy az érzelmei rovására menjen. Ne is legyen belőle valami zseni, inkább "csak" egy rendes ember.
Az életben én nagyon hiszek abban, hogy a "valamit valamiért" elv mindig érvényben van. Amit leírt az egyik fenti hozzászóló, a csodagyerek, hát kíváncsi lennék az érzelmi világára is.
Remélem ha nekem is lesz gyerekem, egyik sem lesz zseni! Nem kell nekem zseni gyerek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Androidos fejegységek
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Képregény topik
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest