- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
válasz
janeszgol #50 üzenetére
Írtam, hogy mi soha semmit nem erőltettünk neki, ha érdekeli valami azt engedjük neki, ha kérdez válaszolunk ha segítséget kér segítünk.
Egyébként van negatívuma annak, hogy az első gyerek kiemelkedő, mindig figyelmeztetni kell magunkat, hogy ne hozzá hasonlítsuk a kistesó fejlődését.
-
válasz
janeszgol #40 üzenetére
Senki sem "elég okos annyira, hogy az érzelmei rovására menjen". Valahol olvastam egy nagyvállalati nagyfőnöktől, hogy óvodában nem CEO-t kell nevelni a gyerekből, hanem embert, aki nyitott a világra.
Ráadásul a valódi siker lényege nem az, hogy a maradék erőforrásainkat, emberi kapcsolatainkat is kizsigerelve, mindent beáldozva másoknál gyorsabban tekerjük a mókuskereket.
Ok, ezzel messze mentem kicsit - sztem játékos programozással semmi baj addig, amíg a gyerkőc ezt játékként kapja pl Doom XY helyett, adott időkeretben. Viszont amikor emiatt "lemondódik" a szomszéd kiscsaj által szervezett gyerekzsúr, akkor baj van.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Képregény topik
- Fotók, videók mobillal
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Keresünk dokkolókat
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest