- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Netfone
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
válasz
#42308056 #20 üzenetére
Kaptam ajándékba 10 dolláros alis BT fülest.
1 hétig bírtam használni, ha nem akarok nyakörvet hordani, akkor élvezkedjek a 2 órás üzemidőre. Aztán naponta tölthetem 2x lol... Amíg persze nem döglik meg az akksi 3 év után, és hiába vettem meg méregdrágán a fülhallgatót, hiába működik az tökéletesen, akksi cserélhetetlen, azt kuka.
El sem hittem, hogy ugyanaz a fülhallgató, amikor a BT modul helyére rádugtam a sima kábelt és bedugtam vezetékesen.Plug Life: Zseniális, hogy ilyen alap dolgokért, amik 20 filléres alkatrészként 10 éve benne vannak a telefonokba, most ha normális minőséget akarsz, akkor tizen sokezret kell kiadni.
-
hogabesz
aktív tag
válasz
#42308056 #20 üzenetére
Mint mondtam, csak addig kell amíg feltöltöd a telefont (ami ma már pikk pakk megy). De ha neked addig sem megfelelő, nem gond, neked jack-es telefon való. Azt a fülest nem kell töltögetni (gondolom amúgy is mindenki olyan elfoglalt, hogy mindenre van amúgy idő csak erre nincs). Nem baj, mások vagyunk.
-
nozs23
addikt
válasz
#42308056 #20 üzenetére
Kíváncsi vagyok mi lehet az a hű de fontos, innovatív alkatrész ami azért nem fért be eddig, mert útban volt a jack csati.
Nem erről van szó. Soha nem is volt. Az Apple sosem próbálta megmagyarázni miért hagyja el Jack-et. Egyszerűen beáldozták a design oltárán. Az i7 (ahol elhagyták) mai napig a legletisztultabb okostelefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Jövedelem
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő