Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
Kíváncsi vagyok ráharapnak-e, igazából elég sok mindent tud, nem ocsmány, NY-EU és USA pénztárcával mérve az ára is rendben van.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
fornettisuti
veterán
kellett mar, mint egy falat kenyer
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
hdtomi
senior tag
De vártam már egy ilyen kütyüt a Microsofttól beépített pulzusmérővel
Kíváncsi leszek a magyar árára... Ha lesz rá pénzem tavasszal veszek egy ilyet.
Mi 8 & Mi Band (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
2ofthem
aktív tag
Szerintem ez borzasztóan túlárazott.
-
-
veterán
Legendd, Bog? Hogy mér pulzust?
[ Szerkesztve ]
-
tothmaxy182
őstag
válasz viewdetails #2 üzenetére
Az MS hülye lett volna kiadni úgy, hogy csak WP-vel működik. Így veheti a piac 99%-a, úgy meg vehette volna az 5%-a.
Minden szavam magánvélemény!
-
Parallaxis
addikt
Mivel ahogy elnézem csak hosszanti irányban van kijelzés és nem lehet elforgatni, mint a Gear Fit-nél, így legkényelmesebben úgy olvasható le, hogy befele fordítják (normál óra állásban kitekered a kezed leolvasáskor, hogy jó pozícióba kerüljön ).
-
BeryBp
csendes tag
A mellékelt alkatrészekre bontott kép alapján én a csatnál feltételezem a pulzusmérőt.
A videót nézve viszont nem láttam olyan jelenetet (vagy csak átsiklottam felette), ami egyértelműsítené, hogy pulzusméréshez hogyan kell hordani.Egyébként a cucc szolgáltatásait tekintve tetszik. Jobbnak tűnik, mint a most piacon levő, akár drágább konkurenseinél is. Talán alváshoz kicsit vaskos, de ez megszokás kérdése.
-
Orionhilles
senior tag
válasz malnabokor #23 üzenetére
Szerintem menni fog, mivel (valószínűleg) nem rendelkezik Google-féle függőségekkel
Várós nagyon![ Szerkesztve ]
– Yet, thou serves with thine eyes clouded in chaos. Thou, bound in the cage of madness. I am he who commands those chains – Fate/Zero Berserker Mad Enchantment
-
NGA
addikt
Na ez nekem jobban bejön, mint az almás.
-
galmat
aktív tag
Tetszik.
Egy szolidabb árazásnak jobban örültem volna, mondjuk 149 dollár.
Az EU árazás szerintem 200 euró lesz, azaz az öreg kontinensen olyan 65 000 Ft körül lehet majd hozzájutni. Persze csak tippelek az eddigiek alapján. -
malnabokor
senior tag
És még a formaterv is tetszetős, eddig nem nagyon figyeltem ezeket a termékeket, de nekem ez az első ami nekem kitűnik a tömegből. (Vajon BB10-el is megy a az androidos alkalmazása?)
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
rnyk
tag
Mar alig varom, h valaki szetkapja. Kivancsi vagyok milyen gyartmanyu SoC van benne (a leiras szerint egy Cortex M4). Meg alapvetoen az is erdekes, h mi fut rajta... (Gondolom az MS IoT cucca...)
Van valami infotok esetleg?
Modern az, ha látsz valami szépet, ami nagyon drága és nincs pénzed megvenni.
-
veterán
válasz Viktor0610 #15 üzenetére
Szerintem ez hülyeség... Életemben nem hallottam még, hogy a nők "befelé" "kell" hogy hordják az órát. Az alap hogy balkézen, de csak a nagyik nyomják befelé, másnál szerintem szandál-zokni effekttus... Szvsz
-
kolosanyi
veterán
Ez eddig a legjobb ilyen kütyü, bravó Microsoft. Ráadásul tényleg jó áron van a többihez képest.
-
Integra
titán
na ez valóban egy nem rossz karperec, az első, amire érdemes odafigyelni, na de az ms mindig is tudott irdatlan jó hardvert gyártani, nem újdonság
kérdés, hogy vajon mennyire pontos, mennyire megbízható a mérési eredménye.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
MODERÁTOR
-
őstag
Méret, tudás, ár, első ránézésre minden klappol és még időben is jöttek ki vele. Valami hibának lennie kell! Ez egy MS termékt!
Vagy Nadella már ennyire át tudta venni a kormánykereket? -
veterán
És ezt csak így fordítva lehet hordani, ahogy a mamik nyomják?
-
Gasd Tasd
újonc
"A Banden különböző telefonos alkalmazások, így az üzenetek, hívások, naptáresemények, emailek, Facebook és Twitter bejegyzések értesítéseit láthatjuk"
Tehát képes értesítéseket megjeleníteni!
[ Szerkesztve ]
-
rnyk
tag
válasz A 2. Vesztes #1 üzenetére
Hat ha nem is igazi goth-os szogekkel kivert de majd lesz olyan is [link]
[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
Ez tudja mérni a kerékpározást is vajon?
-
Воланд
titán
"Ez egyelőre az egyetlen hordható kütyü, ami Windows Phone platformmal is együtt tud működni"
a fitbit-nek es a garminnak is van ilyen okoskutyuje egy ideje.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
rnyk
tag
nah megvan a kari ajim magamnak kar, hogy usa only meg
-
Thaaleum
aktív tag
Jól néz ki, és jó, hogy az MS a többi platform számára is elérhetővé tette, bár én a minimum Android 4.3 követelményt kicsit túlzásnak tartom.
„Egy szónak is száz a vége...” - Legendd
-
viewdetails
addikt
"A redmondiak hordható eszköze a Health szoftver segítségével 24 órás pulzusszám mérésre képes"
Ha elég pontos, instantget a vérnyomás problémásoknak. Korrekt, hogy Droiddal és iOS-el is együtt működik, gugli tanulhatna...
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
A 2. Vesztes
senior tag
Én már az okos nyakörvet várom!
Vuff!
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Revolut
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Google Pixel 8 Pro átlátszó szilikon tok
- Ipad Smart Keyboard Folio /// iPad Air - iPad Pro // Újszerű // Számla + Garancia
- Spigen AlignMaster üvegfólia iPhone
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest