- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
Kíváncsi vagyok ráharapnak-e, igazából elég sok mindent tud, nem ocsmány, NY-EU és USA pénztárcával mérve az ára is rendben van.
-
fornettisuti
veterán
kellett mar, mint egy falat kenyer
-
hdtomi
senior tag
De vártam már egy ilyen kütyüt a Microsofttól beépített pulzusmérővel
Kíváncsi leszek a magyar árára... Ha lesz rá pénzem tavasszal veszek egy ilyet.
-
2ofthem
aktív tag
Szerintem ez borzasztóan túlárazott.
-
Legendd, Bog? Hogy mér pulzust?
-
tothmaxy182
őstag
válasz
viewdetails #2 üzenetére
Az MS hülye lett volna kiadni úgy, hogy csak WP-vel működik. Így veheti a piac 99%-a, úgy meg vehette volna az 5%-a.
-
Parallaxis
addikt
Mivel ahogy elnézem csak hosszanti irányban van kijelzés és nem lehet elforgatni, mint a Gear Fit-nél, így legkényelmesebben úgy olvasható le, hogy befele fordítják (normál óra állásban kitekered a kezed leolvasáskor, hogy jó pozícióba kerüljön
).
-
BeryBp
csendes tag
A mellékelt alkatrészekre bontott kép alapján én a csatnál feltételezem a pulzusmérőt.
A videót nézve viszont nem láttam olyan jelenetet (vagy csak átsiklottam felette), ami egyértelműsítené, hogy pulzusméréshez hogyan kell hordani.Egyébként a cucc szolgáltatásait tekintve tetszik. Jobbnak tűnik, mint a most piacon levő, akár drágább konkurenseinél is. Talán alváshoz kicsit vaskos, de ez megszokás kérdése.
-
Orionhilles
senior tag
válasz
malnabokor #23 üzenetére
Szerintem menni fog, mivel (valószínűleg) nem rendelkezik Google-féle függőségekkel
Várós nagyon! -
NGA
addikt
Na ez nekem jobban bejön, mint az almás.
-
galmat
aktív tag
Tetszik.
Egy szolidabb árazásnak jobban örültem volna, mondjuk 149 dollár.
Az EU árazás szerintem 200 euró lesz, azaz az öreg kontinensen olyan 65 000 Ft körül lehet majd hozzájutni. Persze csak tippelek az eddigiek alapján. -
malnabokor
senior tag
És még a formaterv is tetszetős, eddig nem nagyon figyeltem ezeket a termékeket, de nekem ez az első ami nekem kitűnik a tömegből. (Vajon BB10-el is megy a az androidos alkalmazása?)
-
rnyk
tag
Mar alig varom, h valaki szetkapja. Kivancsi vagyok milyen gyartmanyu SoC van benne (a leiras szerint egy Cortex M4). Meg alapvetoen az is erdekes, h mi fut rajta... (Gondolom az MS IoT cucca...)
Van valami infotok esetleg?
-
válasz
Viktor0610 #15 üzenetére
Szerintem ez hülyeség... Életemben nem hallottam még, hogy a nők "befelé" "kell" hogy hordják az órát. Az alap hogy balkézen, de csak a nagyik nyomják befelé, másnál szerintem szandál-zokni effekttus... Szvsz
-
kolosanyi
veterán
Ez eddig a legjobb ilyen kütyü, bravó Microsoft. Ráadásul tényleg jó áron van a többihez képest.
-
Integra
titán
na ez valóban egy nem rossz karperec, az első, amire érdemes odafigyelni, na de az ms mindig is tudott irdatlan jó hardvert gyártani, nem újdonság
kérdés, hogy vajon mennyire pontos, mennyire megbízható a mérési eredménye. -
-
golya87
őstag
Méret, tudás, ár, első ránézésre minden klappol és még időben is jöttek ki vele. Valami hibának lennie kell! Ez egy MS termékt!
Vagy Nadella már ennyire át tudta venni a kormánykereket? -
És ezt csak így fordítva lehet hordani, ahogy a mamik nyomják?
-
Gasd Tasd
újonc
"A Banden különböző telefonos alkalmazások, így az üzenetek, hívások, naptáresemények, emailek, Facebook és Twitter bejegyzések értesítéseit láthatjuk"
Tehát képes értesítéseket megjeleníteni!
-
rnyk
tag
válasz
A 2. Vesztes #1 üzenetére
Hat ha nem is igazi goth-os szogekkel kivert de majd lesz olyan is
[link]
-
b4zsi-
őstag
Ez tudja mérni a kerékpározást is vajon?
-
Воланд
titán
"Ez egyelőre az egyetlen hordható kütyü, ami Windows Phone platformmal is együtt tud működni"
a fitbit-nek es a garminnak is van ilyen okoskutyuje egy ideje.
-
rnyk
tag
nah megvan a kari ajim magamnak
kar, hogy usa only meg
-
Thaaleum
aktív tag
Jól néz ki, és jó, hogy az MS a többi platform számára is elérhetővé tette, bár én a minimum Android 4.3 követelményt kicsit túlzásnak tartom.
-
viewdetails
addikt
"A redmondiak hordható eszköze a Health szoftver segítségével 24 órás pulzusszám mérésre képes"
Ha elég pontos, instantget a vérnyomás problémásoknak. Korrekt, hogy Droiddal és iOS-el is együtt működik, gugli tanulhatna...
-
A 2. Vesztes
senior tag
Én már az okos nyakörvet várom!
Vuff!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A rendmondi cég hivatalosan is bejelentette Band névre hallgató termékét, mely az Egészség névre hallgató alkalmazással működik együtt.
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Magsafe töltő eladó
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest