- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Igazad van, nekem se kellene (ahogy írtad) fikafejekkel leállnom, szóval vedd úgy, hozzád se szóltam.
(#21) Fall-N :
Szerintem a Jack dugó elhagyása azon alapul, hogy más gyártónál bevált. Emberek tömegének felesleges, azok pedig akik hiányolják, más, Jack dugós modellt választhatnak. Ugyanez a helyzet a vékony kávával, nem azért van, mert annyira erőltetni akarják, hanem mert van rá kereslet.
-
Atomgeszi
nagyúr
" a nagy akksi hiánya mégjobban fáj (Xiaomi biztos megnézte mi megy Európában? Legyen jóóó vékony s nem kell bele akksi
, akkor mi is csináljunk ilyet!!!), elölről is lekerült a MI logó, ezt sem értem, fórumon megkérdezték hogy tetszik vagy nem tetszik elöl a MI logó,"
+1
Egyetértek. Nekem kifejezetten tetszik a MI logó elől.
Szoftveresen is olyan dolgokat vesznek ki egy-egy frissítés alkalmával, amiket pont, hogy hülyeség kivenni...Sorozatos visszafejlesztések:
pl. Mi5 vs Mi5S
infra, 4x optikai stabilizátor - Mi5S-ben egyik sincs.. Cserébe állítólag jobb szenzor. Hát összehasonlításnál fene tudja.. Nem bővíthető egyik sem.
Mi5C-ről kár is beszélni.Akkor itt a Mi5X B20 nélkül de MIUI-val, meg egy A1 B20-al, de MIUI nélkül és majd jöhetnek a házi portolt ROM-ok, mert nem képesek berakni a nyamvadt B20-at.
Mix2 megint B20-al, Note 3 nem.
Mi6 megint B20 nélkül, jack nélkül... Cserébe van legalább infra.Meg felfoghatnák végre,hogy nem késeket akarunk, hanem normális üzemidővel, és nagy(obb) akksival ellátott telefonokat.
Kamerát már meg se említem.
Ja de nálam 5X, A1, Mix2, Note 3 mind kiesik, mert tepsi.
Szóval igazán jól jönne már egy maximum 72mm(ami úgy 5.2" maximum a jelenlegi kávával számolva) széles telefon, infrával, normális akksival, optikai képstabilizátorral, NFC-vel, ujjlenyomatolvasóval, normális kamerával.. B20-al.. Mit hagytam ki?Ja meg bővíthetőség, mondjuk 2 sim + SD, mint anno a régi Mi-kbe. Vagy pedig nem horror áron adott plusz tárhely. Az UFS2.1 már szerintem mondjuk megdobná nagyon az árat, de akkor már azt is.. és tuti bestbuy lenne.
Ehelyett nem. Megharapja egyszer a mutatóujját, utána a középsőt. Mindegyik melyiket harapja, ugyanúgy fáj..
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest