Új hozzászólás Aktív témák
-
Nartaas
tag
Szerintem PS5 tulaj leszek. Merem remelni, hogy eszuk agaban sincs ezt az RT dolgot a kovetkezo generacioba betenni. Legyen csak inkabb a 4k60fps a cel, sot en a 1080p-re szavaznek mert cserebe sokkal reszletesebb es effektdusabb grafikat kaphatnank. Ez a 4k dolog is csak tul van hype-olva. Egyaltalan nem ad annyi pluszt mint amennyi eroforrast felemeszt.
-
Nartaas
tag
Biztos jó ez a technológia meg minden de nekem mint egyszerű usernek semmi nem jön át belőle, hogy jobb lenne. Ez pedig gond mert nekem kéne eladniuk
Eddig is dinamikusak voltak a tükröződések és árnyékok. Akkor és úgy tükröződik minden ahogy annak kell, az árnyékok detto. Az hogy ezt milyen alternatív megoldásokkal érték el nem igazán érdekel. Ezzel a csudajó RTX-el meg most az van, hogy egyelőre csak részlegesen alkalmazható, nagyítóval kell kereseni a különbségeket a végeredményben és brutálisan erőforrás igényes. Szóval ez így ilyen formában kinek jó?:S Ha az lenne, hogy bekapcsolom és hirtelen Hollywood-i CGI minőséget kapok látványban akkor még a 30fpst is elfogadnám de ez így nudli.
-
Nartaas
tag
Nekem ezek a bemutatók igazából semmi extrát nem nyújtottak. Ha nem mondják mit kell nézni akkor semmi különös nem tűnt volna fel. És ez az észrevehetetlen dolog viszi el a teljesítmény felét
Eddig is voltak tükröződések meg árnyékok, semmi gond nincs velük szerintem, minek kell ez most tényleg? Ahogy mondták, normális, részletes fizika kellene már meg AI.
-
Nartaas
tag
Jó lesz majd ez a raytracing egyszer, ez a jövő stb. de a mostani bevezetése furcsa. A 4K60fps volt eddig a szent grál. Végre jön egy kártya ami tudja is ezt erre bedobják ezt az RTX-dolgot.
Ezzel kb. valaszut ele allitanank minket meg a fejlesztoket. 1080p RTX vagy 4K60fps.
Vajon AMD felül erre a vonatra? Az új konzolgeneráció, mit választ majd? A kettő együtt nem fog menni.Szerintem ez az RTX dolog erosen hanyaoglva lesz egyelore. Elterjedtek mar a 4K TV-k, az emberek kiszeretnék használni, a VR headsetekben is a felbontast kell nyomni felfele. Korai meg ez a technológia. Majd ha már 4K lesz a standart felbontás úgy mint ma a FHD akkor kell ez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest