- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Lehet kicsit korábban jött a kelleténél, de előbb-utóbb úgyis ez lesz az irány, elfogadott hétköznapi technológia és eszköz lesz. Nem lehet a fakocka irányába fejleszteni, annak az ideje már elmúlt. ha nem is 2-3 év múlva, de olyan lesz, mint most az lcd monitorok a katódsugárcsövesek után...szerintem
-
vaakuum
addikt
válasz
barcalaci84 #44 üzenetére
"de kivétel erősíti a szabályt...."
Ezt egy matek szigorlaton miért nem meri soha, senki elsütni... -
vaakuum
addikt
Tapasztalati alapon mondom, hogy 12 perc autós száguldozás után (motoros szimulátorszékben) olyan hirtelen tört rám a rosszullét, hogy ha még 30 másodpercet a fejemen hagyom, mindent összehányok. Miközben a lassabb mozgásokkal nincs gond. Mondjuk én gyerekkoromban is sokáig rosszul voltam az autóban meg a buszon. Persze az is lehet, hogy pont az ülés rezgető motorja hozta ki ugyan azt a hatást, amit a régi buszok alapjárata okozott...
FPS-hez szerintem a teleport elfogadhatatlan. Ott látom, arra halad, annyival kell elé lőni, mert ilyen gyorsan mozog, stb. Enélkül gagyinak tűnik az egész.
-
vaakuum
addikt
Itt mi lesz a megoldás: a séta helyett is teleportálni kell? MErt akkor eszembe nem jut ezzel foglalkozni. Egy autóversenynél még ok, hogy felfordul az ember gyomra, de egy sétálós játéknál ne ez legyen már. teleportálgasson, akinek 3 anyja van. Rakják be hozzá, hogy mondjuk a felsőtestet meg kell dönteni a tervezett haladási irányba, és akkor a gravitáció is segíteni fog a realisztikushoz hasonló érzés kialakításában, de legyen folytonos a mozgás és a környezet változás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTEBOOK / MacBook beárazás
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Opel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Revolut
- Yettel topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Szemüveges topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest