Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz tothmaxy182 #7 üzenetére
Első körben - ha elkezded használni a GPay-t - csak az fog feltűnni, hogy sokkal, de sokkal gyorsabb a fizetés vele, mint a Simple-el. Én február és áprilus között szereztem be a Cure és Revolut kártyáimat, és kb. július óta aktívan használom a GPay-t (eddig csak Curve-ön keresztül hol OTP-s virt. kártyával, hol Revolut-al).
Szóval "atomvillanás" az egész. Közelítesz a telefonnal a terminálhoz, és "bumm". Simple-el ez - nem ritkán - úgy nézett ki, hogy már rajta tartottam a telefont az olvasón vagy 2 másodperce, mire történt valami.
További előny, hogy így már belföldön és külföldön is legálisan használhatsz ilyen fintech-es kártyákat, amiket az előbb említettem.ui: nem személyes tapasztalat, de a megfelelő topic-ban kitárgyaltuk, hogy a GPay-hez nem kell az app. Maga a Pay része a Google Services-nek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Sorozatok
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest