Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Yettel topik
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
tothmaxy182 #7 üzenetére
Első körben - ha elkezded használni a GPay-t - csak az fog feltűnni, hogy sokkal, de sokkal gyorsabb a fizetés vele, mint a Simple-el. Én február és áprilus között szereztem be a Cure és Revolut kártyáimat, és kb. július óta aktívan használom a GPay-t (eddig csak Curve-ön keresztül hol OTP-s virt. kártyával, hol Revolut-al).
Szóval "atomvillanás" az egész. Közelítesz a telefonnal a terminálhoz, és "bumm". Simple-el ez - nem ritkán - úgy nézett ki, hogy már rajta tartottam a telefont az olvasón vagy 2 másodperce, mire történt valami.
További előny, hogy így már belföldön és külföldön is legálisan használhatsz ilyen fintech-es kártyákat, amiket az előbb említettem.ui: nem személyes tapasztalat, de a megfelelő topic-ban kitárgyaltuk, hogy a GPay-hez nem kell az app. Maga a Pay része a Google Services-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hazánkban most a Revolut, a Curve, illetve a Monese szolgáltatóknál válik elérhetővé a régóta várt fizetési megoldás.
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Micro Four Thirds
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autóhifi
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AM 5 lapok
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest